Lista cu telefoane Huawei ce vor primi HarmonyOS

Cu sistemul său de operare numit HarmonyOS, Huawei se pregătește să conteste domnia Android în lumea smartphone-urilor. Dar…
HarmonyOS

Cu sistemul său de operare numit HarmonyOS, Huawei se pregătește să conteste domnia Android în lumea smartphone-urilor. Dar va putea ajunge chiar la nivelul Android? aceasta este o întrebare mare.

Anul trecut, în mai, Huawei a fost inclusă pe lista neagră de SUA și i s-a interzis să facă afaceri cu companii americane. În urma acestui lucru, Google a încetat să mai furnizeze serviciile sale mobile proprii către Huawei, provocând o mare pierdere de afaceri pentru compania chineză în domeniul smartphone-urilor.

Pentru a depăși provocările sale legate de software-ul mobil și pentru a se pregăti pentru viitor, Huawei a anunțat HarmonyOS la HDC 2019. Acest nou sistem de operare este un sistem de operare distribuit pe bază de microkernel, dezvoltat pentru experiența pe mai multe dispozitive.

Mergând mai departe, anul acesta Huawei a anunțat HarmonyOS 2.0, care acceptă noi dispozitive Huawei, cum ar fi ceasurile inteligente, sistemele din mașină și chiar „smartphone-urile”.

Richard Yu, șeful afacerilor consumatorilor Huawei, a confirmat că compania va lansa un nou smartphone preinstalat cu HarmonyOS 2.0 în 2021. Ca recent, o presupusă foaie de parcurs a HarmonyOS a scurs pe site-ul de rețea chinez Weibo, care sugerează potențial planul Huawei pentru modernizarea dispozitivelor Huawei vechi despre HarmonyOS într-un proces etapizat.

Mai jos puteți verifica lista de telefoane in care va fi inclus optionat un upgrade HarmonyOS. Potrivit huaweicentral, Huawei poate mai întâi să testeze HarmonyOS pe piața chineză și să acorde prioritate dispozitivelor care au fost lansate fără Google Mobile Services (GMS) pentru HarmonyOS.

De stiut:

 • Aceasta nu este o foaie de parcurs oficială.
 • Se bazează pe o scurgere recentă
 • Huawei ar putea confirma harta de lansare oficială până anul viitor.

Lista cu telefoane Huawei ce vor primi HarmonyOS

 1. Huawei Mate 40
 2. Huawei Mate 40 Pro
 3. Huawei Mate 40 Pro+
 4. Huawei Mate 40 RS Porsche Design
 5. Huawei Mate X
 6. Huawei Mate Xs
 7. Huawei P40
 8. Huawei P40 Pro
 9. Huawei P40 Pro+
 10. Huawei Mate 30 4G
 11. Huawei Mate 30 Pro 4G
 12. Huawei Mate 30 5G
 13. Huawei Mate 30 Pro 5G
 14. Huawei Mate 30 RS Porsche Design
 15. Huawei Nova 8 (Upcoming)
 16. Huawei Nova 8 Pro (Upcoming)
 17. Huawei Nova 7 Pro 5G
 18. Huawei Nova 7 5G
 19. Huawei nova 7 SE
 20. Huawei Mate 20
 21. Huawei Mate 20 Pro
 22. Huawei Mate 20 X 4G
 23. Huawei Mate 20 X 5G
 24. Huawei Mate 20 RS
 25. Huawei Nova 6 5G
 26. Huawei Nova 6 SE
 27. Huawei MatePad
 28. Huawei Watch GT 2 Pro (Pre-installed)
 29. Huawei Watch GT 2e
 30. Huawei Watch GT 2

HarmonyOS nu este deschis și Huawei a explicat în continuare cum va crea un ecosistem complet de aplicații pentru consumatori. Chiar dacă creează o ecologie a aplicației pentru utilizatorii interni (chinezi), dar va trebui să facă mișcări mari pentru piețele europene, pe care le pierde zi de zi.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Related Posts