Logitech raportează o crestere de 75% a vanzarilor trimestriale

Logitech
Logitech

Logitech International a raportat o creștere a veniturilor și a profitului net din al doilea trimestru, întrucât producătorul de periferice pentru computere a beneficiat de o trecere la munca de acasă în timpul pandemiei COVID-19.

Producătorul de tastaturi și mouse-uri de computer și-a ridicat, de asemenea, asteptarile pentru întregul an, spunând că acum se așteaptă ca vânzările anuale să crească între 35% și 40% în valute constante și venituri operaționale non-GAAP cuprinse între 700 și 725 milioane de dolari.

“Tendințele de creștere care conduc afacerea noastră s-au accelerat pe măsură ce societatea se adaptează la noua sa realitate”, a declarat directorul executiv Bracken Darrell într-o declarație.

Firma elvețiană-americană a profitat de persoanele care lucrează de acasă, ceea ce a determinat o creștere a apelurilor video, iar companiile care și-au amenajat birourile pentru a respecta restricțiile de distanțare socială.

Logitech a declarat că vânzările au crescut cu 75% la 1,26 miliarde de dolari în cele trei luni până la sfârșitul lunii septembrie. Venitul net a crescut la 266,9 milioane USD de la 73 milioane USD un an mai devreme.

Citeste si:  Call of Duty: Warzone este un battle royale gratuit, cum il poti descarca?

Rămâi la curent cu toate noutățile!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior
Gmail isi schimba logo-ul pe Android

Gmail isi schimba logo-ul pe Android

Articolul următor
Pixel 5 gap screen body issue 1

Google Pixel 5 are probleme cu fixarea dintre display si cadru

Postări Asemănatoare
Total
1
Share