Seriale

Lucifer Sezonul 4 Online Subtitrat, toate episoadele sunt disponibile pe Netflix

Lucifer Sezonul 4 a fost foarte bun, anul acesta urmeaza si sezonul 5

Lucifer Sezonul 4 Online Subtitrat este deja disponibil, il puteti viziona online in momentul de fata, toate episoadele, in cele ce urmeaza vom vorbi despre acest serial, deocamdata il putem vedea pe Netflix, serialul ar fi fost anulat insa dupa ce a fost achizitionat de catre compania americana de streaming vedem cum totul a luat o alta intorsatura.

Dupa o pauza lunga apare si Sezonul 4 din Lucifer, serial foarte indragit pentru unele elemente pe care nu le vedem si in alte filme politiste, pe la sfarsitul sezonului 2 totul devenise cliseic, iar dupa sezonul 3 am avut o pauza cand vine vorba de acest serial, acest lucru fiind din cauza faptului ca lumea incepuse sa nu se mai uite la actiune dat fiind faptul ca devenise prea cliseic.

Lucifer este diavolul pe pamant, iar politista tanara si frumoasa ii este sortita pentru a fi partenera, el venise pentru a se distra, totusi vedem cum personajul nostru se indragosteste de politista. Ce urmeaza? Ei bine o serie plina de frustrari si clisee.

Lucifer Sezonul 4 Online Subtitrat

Ca o parere personala, sezonul 3 a fost unul dintre cele mai proaste sezoane ale seriei, sezonul 4 a venit ca un refresh, fani seriei au avut mare noroc cu Netflix pentru ca au achizitionat aceasta distributie si se poate gasi in momentul de fata pe platforma populara.

Pentru a vedea seria pe Netflix, este de ajuns sa intrati aici.

Voi ce parere aveti despre aceasta serie, se mai merita sa o vizionam in continuare? Parerea mea este ca da, dar cu multa rabdare pentru ca posibil ca sezonul 5 sa fie ultimul, daca nu, va deveni iar prost din cauza faptului ca actiunea serialului se cam termina si nu prea mai aveam ce vedea. In continuare daca doriti sa vedeti cele mai bune seriale Netflix va recomand sa accesati aceasta pagina.

Etichete

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close