Lupin sezonul 2: Netflix ne ofera primele imagini

Marian Ciobanu
By Marian Ciobanu
2 Min

Netflix a lansat primele imagini din Lupin sezonul 2, populara serie revine cu un al doilea lot de cinci episoade, promitand mister, suspans și heist.

A doua parte a sezonului continuă acolo unde s-a oprit precedentul și îl însoțește pe Assane Diop, interpretat de Omar Sy, în timp ce își continuă dorința de a se răzbuna pe magnatul afacerilor Hubert Pellegrini, interpretat de Hervé Pierre. Evenimentele din partea 1 l-au pus pe hoț și pe cei apropiați în pericol mai mare ca niciodată.

Inteligent, elegant și conștient de sine, seria folosește o notă specială în poveștile lui Arsène Lupin, create de Maurice Leblanc în 1905, care este considerată una dintre cele mai cunoscute creații literare din Franța. Cu o digresie ingenioasă a materialului sursă, Assane de Lupin este inspirat de personaj, luând porecla ca nume de cod pentru a-și acoperi urmele, în timp ce caută răzbunare pentru moartea tatălui său.

Vedeți imaginile noilor episoade Lupin:

Conform datelor Netflix , sezonul 1 din Lupin este cel mai de succes produs original francez din istoria platformei, după ce a fost văzut de aproximativ 70 de milioane de abonati în primele patru săptămâni. Ceea ce l-ar face, de asemenea, a treia cea mai vizionată serie de servicii de streaming din toate timpurile, în spatele doar primelor sezoane ale lui Bridgerton și The Witcher .

Creat de George Kay și François Uzan, distribuția Lupin este compusă și din Nicole Garcia, Clotilde Hesme, Ludivine Sagnier, Antoine Gouy, Shirine Boutella și Soufiane Guerrab, în ​​timp ce Ludovic Bernard și Hugo Gélin regizează episoadele celei de-a doua tranșe.

Lupin Part 2 nu are încă o dată oficială de lansare, dar se așteaptă să debuteze pe Netflix în următoarele luni. Asigurați-vă că l-ati vazut!

Urmărește Geeki.ro și pe Google News

Etichetat: ,
Distribuie acest articol
Postat de Marian Ciobanu Redactor-șef
Urmăriți:
Fondator GEEKI, am creat acest portal de ştiri it, tutoriale, ghiduri şi alte articole din jurul unui divertisment mai "nerd" pentru a expune public ceea ce mă pasionează şi de a răspunde la întrebările multor internauţi. Vreau să duc acest portal mult mai departe, investesc foarte mult timp şi energie pentru a oferi calitate şi cantitate în egală măsură pentru publicul acestui site.
Lasa un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.