Lupin este cel mai nou serial apărut pe Netflix, fiind chiar cel mai bine poziționat în top 10 România. Chiar dacă Lupin partea a doua / sezonul 2 a primit o confirmare din partea Netflix, multe indicii duceau oricum la faptul că serialul se va întoarce cu mai multe episoade cât mai curând posibil.

Lupin sezonul 2 se va putea viziona pe Netflix?

Dat fiind faptul că serialul e secționat în părți și nu în sezoane, a fost o sugestie clară că mai multe episoade au fost deja filmate și că urmează să apară în curând.

De obicei, înainte de a lansa un serial, Netflix deține de la 10 până la 18 episoade pentru a le secționa în două părți. Cazuri de acest gen sunt chiar serialele Elite și Chilling Adventures of Sabrina.

De altfel, mai multe articole și recenzii online au confirmat că noi episoade urmează să apară. Până acum, doar 5 episoade sunt disponibile pe Netflix. În decembrie 2020, Variety a susținut faptul că serialul va avea 10 episoade, așadar credem că restul de 5 episoade vor apărea în partea a doua.

Motivul pentru care compania a împărțit serialul în două părți este că aceasta nu dorește ca utilizatorii ei să-și petreacă timpul în continuu în fața monitorului sau a televizorului, ci regulat pentru a revenit pe platformă pe o perioadă mai îndelungată de timp.

Când apare Lupin partea a doua?

Episoadele pentru Lupin partea a doua ar putea să apară oricând. De obicei, serialele care au fost împărțite de Netflix în acest mod, au avut o distanță de maxim 6 luni de la apariția primei părți, până când a apărut și cea de-a doua. Unsolved Mysteries, de exemplu, a fost publicat în acest mod, prima parte în iulie iar cealaltă în octombrie 2020.

Dacă serialul Lupin online subtitrat urmează același drum, înseamnă că partea a doua sau sezonul 2 ar putea apărea cândva între Aprilie și Iulie 2021. Cu toate acestea, Netflix nu a dezvăluit data oficială.