MacBook Air M2, noul laptop Apple va fi disponibil pe 15 iulie 2022

Marian Ciobanu
By Marian Ciobanu
3 Min
MacBook Air M2 ar putea fi disponibil la jumatatea lunii Iulie

Apple a dezvăluit un nou MacBook Air M2 la conferința sa WWDC 2022 la începutul lunii iunie. Cu toate acestea, gigantul american anunțase că noul său laptop nu va ajunge în magazine înainte de iulie. Ca o reamintire, Apple a fost nevoită să prelungească termenele de livrare din cauza pandemiei de COVID-19, care a paralizat fabricile din China.

Haosul a cuprins o fabrică Apple din Shanghai când muncitorii au protestat și chiar au încercat să fugă din fabrică pentru a se întoarce acasă. Aceste mișcări de protest au afectat foarte mult ratele de producție, dar așteptarea s-ar putea termina foarte curând. Datorită unei informatii a unei surse a celor de la MacRumors, acum știm exact când ar putea fi disponibil.

MacBook Air M2 ar putea fi disponibil la jumatatea lunii Iulie

Potrivit unei surse de la MacRumors, noul MacBook Air M2 va fi disponibil de vineri, 15 iulie, iar precomenzile online vor începe vineri, 8 iulie. Acest lucru pare consecvent, deoarece Apple deschide de obicei precomenzi vinerea, dispozitivele care apar pe rafturile magazinelor și se livrează o săptămână mai târziu.

Ca o reamintire, noul MacBook Air este alimentat de un nou cip M2 internă supraputernic care face Intel de rușine. Benchmark-urile au mai arătat că noul procesor ar fi cu până la 45% mai puternic decât M1 .

MacBook Air M2 este semnificativ mai scump decât predecesorul său, deoarece este disponibil la un preț de pornire de 1499 de euro cu un procesor cu 8 nuclee, GPU cu 8 nuclee, 8 GB de memorie RAM și 256 GB de stocare SSD va costa 1849 de euro pentru un procesor cu 8 nuclee, un GPU cu 10 nuclee, 8 GB memorie RAM și 512 GB stocare SSD.

De asemenea, Apple ridicase vălul pe un nou MacBook Pro M2 identic cu MacBook Pro M1, dar încă nu se știe când va fi disponibil acest model. MacBook Pro ar putea fi lansat puțin mai târziu. Terminalul este produs în fabrica Quanta din China, cea mai afectată de mișcările de protest.

[SURSA]

Urmărește Geeki.ro și pe Google News

Etichetat: , , ,
Distribuie acest articol
Postat de Marian Ciobanu Redactor-șef
Urmăriți:
Fondator GEEKI, am creat acest portal de ştiri it, tutoriale, ghiduri şi alte articole din jurul unui divertisment mai "nerd" pentru a expune public ceea ce mă pasionează şi de a răspunde la întrebările multor internauţi. Vreau să duc acest portal mult mai departe, investesc foarte mult timp şi energie pentru a oferi calitate şi cantitate în egală măsură pentru publicul acestui site.
Lasa un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.