MacBook Pro cu procesor Apple M1X confirmat

Marian Ciobanu
By Marian Ciobanu
2 Min
MacBook Pro

Adăugarea etichetei m1x MacBook Pro la videoclipul principal al conferinței WWDC 2021 a alimentat acuzațiile. În viitorul apropiat se poate face un comunicat de presă cu privire la acest subiect chiar daca nu am vazut laptopul la conferinta de zilele trecute, potrivit macrumors.

Noile modele sunt așteptate cu nerăbdare după cipul Apple M1, care reprezintă primul pas al lui Apple în arhitectura ARM. Se știa că Apple își va extinde cipul sub numele M1X și acest lucru a fost confirmat.

MacBook Pro cu procesor M1X

Cipul Apple M1, care este format din 4 nuclee de performanță și 4 nuclee de eficiență, a fost primit foarte bine. Apple M1X este considerat a fi continuarea cipului Apple M1, care aproape a zdrobit concurenții săi din clasa sa. Surse au declarat că cipul Apple M1X, care constă din 8 nuclee de performanță și 4 de eficiență, va fi utilizat pentru prima dată în modelul MacBook Pro de 16 inci. Sursele au subliniat, de asemenea, că scorurile de referință vor fi incredibile.

Etichetele adăugate la videoclipul YouTube al discursului WWDC 2021 au dezvăluit planul Apple. Eticheta introdusă ca MacBook Pro m1x indică faptul că poate exista o promoție într-un timp scurt.

Este de mirare faptul că o promoție a fost programată la conferința WWDC 2021 și apoi anulată. Probabil din cauza unor erori din partea producției, Apple a întârziat introducerea. În scurt timp, o promoție poate apărea prin intermediul comunicatelor de presă.

[SURSA]

Urmărește Geeki.ro și pe Google News

Etichetat: , ,
Distribuie acest articol
Postat de Marian Ciobanu Redactor-șef
Urmăriți:
Fondator GEEKI, am creat acest portal de ştiri it, tutoriale, ghiduri şi alte articole din jurul unui divertisment mai "nerd" pentru a expune public ceea ce mă pasionează şi de a răspunde la întrebările multor internauţi. Vreau să duc acest portal mult mai departe, investesc foarte mult timp şi energie pentru a oferi calitate şi cantitate în egală măsură pentru publicul acestui site.
Lasa un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.