Marea aventură One Piece continuă în 2025 cu sezonul al doilea al serialului de pe Netflix

Vestea pe care o așteptau cu sufletul la gură milioanele de fani ai unuia dintre cele mai populare anime-uri din istorie a fost dată: serialul live-action „One Piece” de pe Netflix va primi un nou sezon, programat să debuteze în 2025. Anunțul mult așteptat a stârnit un val de entuziasm în rândul comunității pasionaților de benzi desenate japoneze și producții animate.

Primul sezon al adaptării pentru micile ecrane a best-sellerului manga scris și ilustrat de Eiichiro Oda a făcut furori la lansare în august 2023, reușind performanța de a deveni cea mai urmărită producție în 84 de țări în weekendul premiei. Succesul răsunător al debutului a ridicat ștacheta așteptărilor pentru continuarea poveștii echipajului lui Monkey D. Luffy, căpitanul aspirant la titlul de Rege al Piraților.

Producția noului sezon intră pe făgașul potrivit în iunie 2024

Potrivit informațiilor oferite de Netflix, munca de realizare a celui de-al doilea val de episoade este programată să înceapă în iunie 2024 și să se încheie în ianuarie 2025. Calendarul de producție este similar cu cel al primului sezon, care a necesitat aproximativ șase luni de filmări intense. Fanii vor trebui să-și încarce răbdarea înainte de a putea urmări noile peripeții ale protagoniștilor îndrăgiți.

În spatele camerelor de filmat, echipa creativă rămâne neschimbată. Steven Maeda, co-showrunner pentru debutul serialului live-action, va ocupa funcția de producător executiv și pentru sezonul secund. Alături de el, Matt Owens va continua să împartă rolul de co-showrunner, în timp ce Joe Tracz, regizorul francizei „Percy Jackson” de la Disney+, se alătură ca producător.

Pe lângă noile episoade ale serialului, fanii au primit și o altă veste îmbucurătoare: Netflix pregătește un anime Original „One Piece” în colaborare cu renumitul studio de animație Wit, creatorul hiturilor „Attack on Titan” și „Spy X Family”. Potrivit declarațiilor oficiale, această producție va etala „abilitățile de animație la nivel înalt” ale studioului japonez.

Așadar, universul vastului manga shonen pare să se extindă și mai mult în următorii ani, permițându-le iubitorilor francizei să se bucure de aventurile piraților de pe Grand Line atât în format live-action, cât și animat. Une lucru este cert: anul 2025 se anunță a fi unul de neuitat pentru fanii One Piece.

Distribuie
Marian Ciobanu

Marian Ciobanu

Marian Ciobanu, redactor-şef pentru publicaţia Geeki.ro, pasionat de tehnologie, maşini, divertisment nerd, ştiinţa şi jocuri video, îmi place să testez telefoane, laptopuri, dispozitive foto/video, tablete şi alte diferite gadgeturi iar aceste informaţii le împărtăşesc prin acest website.În perioada 2014-2018, am fost fondator şi redactor-şef la revista online de ştiri şi informaţii tehnologice BetIT, apoi din 2019, am început un nou proiect numit GEEKI, un portal de ştiri şi informaţii IT&C, unde puteţi găsi diverse articole despre Hi-Tech, Ştiinţă, divertisment nerd, jocuri video şi multe altele.În momentul de faţă folosesc un Samsung Galaxy S22 Ultra ca şi telefon principal pentru foto/video şi alte task-uri în serviciul website-ului, iar pentru conţinutul site-ului, şi bună gestionare a lui, folosesc un computer făcut "pe piese".

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *