JocuriOferteŞtiri

Metro: Last Light Complete Edition, gratuit în biblioteca ta Steam!

Metro: Last Light Complete Edition poate fi adăugat gratuit în biblioteca ta Steam înainte de 25 mai!

Dacă ești un iubitor al jocurilor de supraviețuire, atunci cu siguranță ai auzit de jocul Metro: Last Light. Acesta este un joc de supraviețuire post-apocaliptic dezvoltat de 4A Games, care a fost lansat în 2013 ca urmare a jocului Metro 2033. De-a lungul anilor, jocul a fost foarte popular printre jucători și acum este disponibil gratuit în biblioteca ta Steam.

Pentru a obține Metro: Last Light Complete Edition, trebuie doar să urmezi câțiva pași simpli. Întâi, accesează pagina jocului pe Steam și apasă butonul „Adăugare în cont”. Asta este tot ce trebuie să faci. Jocul va fi adăugat automat în biblioteca ta Steam și îl poți descărca și juca oricând dorești.

Metro: Last Light Complete Edition este un joc de acțiune și aventură care se desfășoară în Moscova post-apocaliptică. Jucătorii se vor lupta cu monștri mutanți și vor explora metroul din Moscova. Jocul vine cu o mulțime de DLC-uri care îți vor oferi noi misiuni și aventuri. Cu acest joc gratuit, vei avea parte de multe ore de distracție și aventură.

Nu uita că această ofertă este valabilă doar până pe 25 mai, așa că nu pierde ocazia de a obține Metro: Last Light Complete Edition gratuit. Adaugă jocul în biblioteca ta Steam și bucură-te de o experiență de joc post-apocaliptică remarcabilă!

Marian Ciobanu

Marian Ciobanu, redactor-şef pentru publicaţia Geeki.ro, pasionat de tehnologie, maşini, divertisment nerd, ştiinţa şi jocuri video, îmi place să testez telefoane, laptopuri, dispozitive foto/video, tablete şi alte diferite gadgeturi iar aceste informaţii le împărtăşesc prin acest website. În perioada 2014-2018, am fost fondator şi redactor-şef la revista online de ştiri şi informaţii tehnologice BetIT, apoi din 2019, am început un nou proiect numit GEEKI, un portal de ştiri şi informaţii IT&C, unde puteţi găsi diverse articole despre Hi-Tech, Ştiinţă, divertisment nerd, jocuri video şi multe altele. În momentul de faţă folosesc un Samsung Galaxy S22 Ultra ca şi telefon principal pentru foto/video şi alte task-uri în serviciul website-ului, iar pentru conţinutul site-ului, şi bună gestionare a lui, folosesc un computer făcut "pe piese".

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button