Microsoft
Microsoft

Conform Business Insider , Microsoft este în prezent singura companie din lume care are o valoare de piață peste 1 trilion de dolari. Motivul pentru aceasta este pierderea economică grea cu care s-au confruntat companiile în general la începutul anului, din cauza pandemiei Coronavirus .

În acest moment, Microsoft a fost izolată ca fiind singura companie de trilioane de dolari, deoarece pierderile înregistrate de Apple , Amazon  și Alphabet (proprietarul Google ) au fost și mai mari. Până acum câteva săptămâni, toate valorau peste 1 trilion de dolari.

Microsoft s-a alăturat „clubului de trilioane” în aprilie 2019, după Apple (aprilie 2018) și Amazon (septembrie 2018). Alfabetul a ajuns la un trilion de dolari mai recent (ianuarie 2020).

De la începutul anului 2020 și până în prezent, acest scenariu s-a schimbat drastic și rapid. După închiderea burselor luni (23), gigantii tehnologici au avut următoarele valori de piață:

  • Microsoft – 1.034 miliarde de dolari
  • Apple – 981,7 miliarde de dolari
  • Amazon – 947,2 miliarde de dolari
  • Alfabet – 725,4 miliarde de dolari

Proiectul de lege pentru aprobarea unui pachet de măsuri care vizează stimularea economiei Statelor Unite este în prezent suspendat. Senatorii democrați au refuzat să voteze, susținând că PL nu aduce beneficii cetățenilor obișnuiți.

Urmărește-ne pe Google News Google News

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.