Microsoft este singura companie în valoare de peste 1 trilion de dolari

Microsoft
Microsoft

Conform Business Insider , Microsoft este în prezent singura companie din lume care are o valoare de piață peste 1 trilion de dolari. Motivul pentru aceasta este pierderea economică grea cu care s-au confruntat companiile în general la începutul anului, din cauza pandemiei Coronavirus .

În acest moment, Microsoft a fost izolată ca fiind singura companie de trilioane de dolari, deoarece pierderile înregistrate de Apple , Amazon  și Alphabet (proprietarul Google ) au fost și mai mari. Până acum câteva săptămâni, toate valorau peste 1 trilion de dolari.

Microsoft s-a alăturat „clubului de trilioane” în aprilie 2019, după Apple (aprilie 2018) și Amazon (septembrie 2018). Alfabetul a ajuns la un trilion de dolari mai recent (ianuarie 2020).

De la începutul anului 2020 și până în prezent, acest scenariu s-a schimbat drastic și rapid. După închiderea burselor luni (23), gigantii tehnologici au avut următoarele valori de piață:

  • Microsoft – 1.034 miliarde de dolari
  • Apple – 981,7 miliarde de dolari
  • Amazon – 947,2 miliarde de dolari
  • Alfabet – 725,4 miliarde de dolari

Proiectul de lege pentru aprobarea unui pachet de măsuri care vizează stimularea economiei Statelor Unite este în prezent suspendat. Senatorii democrați au refuzat să voteze, susținând că PL nu aduce beneficii cetățenilor obișnuiți.

Citeste si:  Internet Explorer te va redirectiona catre Edge incepand cu luna viitoare

Rămâi la curent cu toate noutățile!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior
24214527256251

The Walking Dead: Sezonul 10 nu are un episod final

Articolul următor
Clasele mai bogate sunt responsabile pentru actuala criză climatică

Clasele mai bogate sunt responsabile pentru actuala criză climatică

Postări Asemănatoare
Total
3
Share