Dezvoltatorii Windows 11 au decis să schimbe aspectul casetei de dialog care apare pe ecran pentru a închide și reporni sistemul.

Windows 11 a fost lansat anul trecut, dar este încă plin de erori și erori. Cu toate acestea, Microsoft continuă să adauge noi caracteristici și modificări de design la sistemul de operare.

Meniul de inchidere Windows a fost simplificat

Meniul de inchidere Windows a fost simplificat

Gigantul software intenționează acum să reproiecteze fereastra de oprire și repornire în Windows 11, vorbim despre fereastra care apare la apăsarea Alt + F4 . Ca parte a noului design, este planificată eliminarea siglei Windows și pictograma PC-ului, precum și simplificarea aspectului general al ferestrei.

Această variantă a fost utilizată în Windows 11 Build 25174. În viitor, butoanele și meniurile derulante sunt de așteptat să fie reproiectate pentru a se potrivi mai bine cu limbajul de design modern al noului sistem de operare. Nu este clar deocamdată dacă noul meniu de închidere din Windows 11 va fi adaptat la Windows 10.

Distribuie.

Marian Ciobanu, redactor-şef pentru publicaţia Geeki.ro, pasionat de tehnologie, maşini, divertisment nerd, ştiinţa şi jocuri video, îmi place să testez telefoane, laptopuri, dispozitive foto/video, tablete şi alte diferite gadgeturi iar aceste informaţii le împărtăşesc prin acest website.În perioada 2014-2018, am fost fondator şi redactor-şef la revista online de ştiri şi informaţii tehnologice BetIT, apoi din 2019, am început un nou proiect numit GEEKI, un portal de ştiri şi informaţii IT&C, unde puteţi găsi diverse articole despre Hi-Tech, Ştiinţă, divertisment nerd, jocuri video şi multe altele.În momentul de faţă folosesc un Samsung Galaxy S22 Ultra ca şi telefon principal pentru foto/video şi alte task-uri în serviciul website-ului, iar pentru conţinutul site-ului, şi bună gestionare a lui, folosesc un computer făcut "pe piese".

Lasa un raspuns