MIUI 12
MIUI 12

La fel cum s-a întâmplat cu MIUI 11, Xiaomi a lansat accidental un APK cu modificări minore care ar putea fi de la următorul MIUI 12 . Lansată pe propriul forum al producătorului, aplicația beta MiSettings a arătat câteva dintre noile secțiuni ale meniului de setări ale interfeței personalizate chineze.

Un utilizator de la  XDA Developers a fost responsabil pentru flagrant și diseminarea acestuia prin capturi de ecran. Cu acestea, putem compara meniul cu setările scurse cu designul MIUI 11. În general, am găsit câteva modificări vizuale, cum ar fi modificarea stilului de grafică, butoane și secțiuni noi.

MIUI 12
MIUI 12

Deoarece a fost pus la dispoziție din greșeală, MiSettings este neterminat în ceea ce privește designul – ceea ce este un semn că este încă în curs de dezvoltare. Cu toate acestea, dacă știrile găsite dictează noul aspect al lui Xiaomi, ne putem aștepta la un sistem mai curat, un stil diferit pentru graficele sistemului și meniurile reelaborate.

Încă nu există niciun dispozitiv Xiaomi cu MIUI 12 și ar trebui să mai fie ceva timp, având în vedere că Android 10 este în continuare distribuit. Luna trecută, o imagine distribuită pe Comunitatea Mi a dezvăluit că producătorul pregătește deja teste pentru aspectul inspirat de noul sistem de operare Google , Android 11 . Programul a dezvăluit, de asemenea, că debutul va avea loc în al treilea trimestru al anului 2020 pentru lista deja lansată de dispozitive .

Urmărește-ne pe Google News Google News

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.