MIUI 12
MIUI 12

MIUI 12 a fost anunțat oficial la sfârșitul lunii aprilie alături de smartphone-ul Mi 10 Youth. Acesta a fost inițial prezentat publicului chinez, dar acum Xiaomi a programat o lansare globală care va avea loc pe 19 mai.

Data a fost dezvăluită de contul de Twitter a lui MIUI cu un teaser ciudat – pe cont a fost postata o problema matematica in care rezultatul este data de lansare a sistemului de operare.

Răspunsul este, evident, 19, chiar dacă Xiaomi a decis să folosească două imagini diferite pentru același număr, este o problema comună pe care elevii de clasa a treia o fac în clasa de matematică. Data ar putea fi confirmată ca 19, iar în timp ce luna nu este menționată, aceasta trebuie să fie aceasta. La urma urmei, telefonul a fost deja lansat in China, si va veni la nivel global cu MIUI 12, nu există niciun motiv pentru Xiaomi să astepte până în iunie pentru a anunța noutatile pentru piețele globale.

MIUI 12 va fi lansat

MIUI 12 este încă bazat pe Android 10, dar vine cu îmbunătățiri vizuale majore – design flat, noi animații, un mod întunecat îmbunătățit. De asemenea, urmărește aplicațiile care abuzează de permisiunile și aduce o caracteristică numită AI Calling care transcrie apeluri pentru deficiențe de auz.

Urmărește-ne pe Google News Google News

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.