Mobile World Congress 2023: la ce ne putem aștepta în acest an?

După câțiva ani fără ediție, sau după o variantă redusă de Mobile World Congress, trebuie să se întâmple din nou în acest an; cel mai mare eveniment de telefoane din Barcelona. MobileHub.ro acoperă acest subiect anul acesta prin articole prezentate, deci la ce ne putem aştepta?

Așteptări Mobile World Congress 2023

Din cauza virusului corona, a trebuit să ne lipsim de adevăratul Mobile World Congress timp de câțiva ani. Anul acesta ar trebui să fie din nou ca vremurile vechi și astfel MobileHub.ro acopera in text pe acest site cel mai mare târg de telefoane mobile din lume. La ce ne putem aștepta anul acesta?

Mobile World Congress 2023 va avea loc în perioada 27 februarie – 2 martie 2023. Cu toate acestea, producătorii vor alege deja momente în zilele urmatoare pentru a-și prezenta produsele sau pentru a împărtăși știri.

Xiaomi
Xiaomi

Xiaomi

Xiaomi va susține o conferință de presă duminică, 26 februarie, cu o zi înainte de începerea oficială a show-ului. În Barcelona vom întâlni noul Xiaomi 13 și Xiaomi 13 Pro, sau așa este de așteptat. Producătorul a lansat deja un teaser pentru asta. Smartphone-urile au fost anunțate anterior pentru piața chineză și bănuim că specificațiile europene nu vor diferi prea mult. Modulul mare de cameră iese în evidență, alături de colaborarea Leica. Deci ne putem aștepta la destul de mult în ceea ce privește camera. Parțial din cauza senzorului de 1 inch al lui Pro.

Atât Xiaomi 13, cât și 13 Pro vin cu chipset-ul Snapdragon 8 Gen 2, pe care l-am văzut și în OnePlus 11 și, de exemplu, Galaxy S23 Ultra. Am colectat specificațiile așa cum a fost anunțat pentru piața chineză pentru dvs, în acest articol. La Barcelona vom auzi în detaliu ce au de oferit noile dispozitive Xiaomi. Desigur, așteptăm și informații despre preț și disponibilitate.

Honor
Honor

Honor

Honor are o conferință de presă programată la Mobile World Congress. În prima zi a evenimentului, pe 27 februarie, vom vedea noi completări la familia Magic, o serie formată din dispozitive pliabile. Magic Vs și Magic 5. Toate modele Magic 5 vin cu chipset-ul Qualcomm Snapdragon 8 Gen 2. Smartphone-urile se vor numi Magic 5, Magic 5 Pro și Magic 5 Ultimate. Există și zvonuri despre un Magic 5 Lite cu un Snapdragon 695. Honor a fost liniștit în Romania de mult timp, așa că rămâne de văzut dacă vom vedea și noile smartphone-uri de la Honor în Romania.

OnePlus
OnePlus

OnePlus

OnePlus a prezentat la începutul acestei luni noul OnePlus 11. Producătorul de smartphone-uri a tachinat recent că va veni cu câteva știri și în cadrul Mobile World Congress. În trecut, am văzut diverse dispozitive speciale de la OnePlus, cum ar fi OnePlus Concept One și OnePlus 8T.

Nokia

Nokia va fi prezent la Mobile World Congress. Deocamdată nu se știe dacă este planificat un anunț. Când se știe mai multe despre acest lucru, vom actualiza acest articol.

Realme
Realme

Realme

Realme, brandul subsidiar al Oppo, are și el în planificare un anunț. Compania va prezenta un nou smartphone pe 28 februarie. Apoi ne este prezentat Realme GT3. Poate că nu sună foarte interesant, dar există ceva foarte special la acest smartphone. Realme furnizează dispozitivul cu un încărcător rapid care vă încarcă telefonul cu o putere de 240W.

Oppo

Oppo a prezentat noul Oppo Find N2 Flip săptămâna trecută. Acest smartphone pliabil trebuie să concureze, de exemplu, cu Galaxy Z Flip 4. Probabil că producătorul va arăta acest pliabil la târg, doar pe stand. Nu ne așteptăm cu adevărat la niciun produs nou pe bursa companiei. Ne așteptăm ca Find X6 să aibă propria lansare la o dată ulterioară.

Huawei

Având în vedere planul MWC din Gran Via Barcelona, ​​Huawei are un stand mare în acest an. Cu toate acestea, nu este clar ce planuri are producătorul chinez pentru târg. Nu avem așteptări foarte mari în zona smartphone-urilor. Brandul suferă foarte mult de pe urma sancțiunilor americane, în urma cărora dispozitivele nu sunt furnizate cu servicii Google și cu greu se mai fac anunțuri. Bănuim că Huawei se va concentra în acest an pe laptop-urile MateBook.

Samsung

Samsung este prezent cu un stand mare la MWC, dar nu trebuie să ne așteptăm la produse noi. Seria Galaxy S23 tocmai a fost anunțată. În plus, ne așteptăm la noua serie Galaxy A cu, de exemplu, Galaxy A54 în martie. Ne așteptăm ca noile Galaxy Z Flip 5 și Fold 5 pliabile în jurul verii acestui an. Au existat și zvonuri despre o nouă serie de laptopuri sub forma Galaxy Book, dar aceasta a fost deja anunțată.

Sony

În cazul în care în anii precedenți Sony încă folosea MWC pentru a face un anunț, anul acesta este diferit. Sony informează presa că nu va susține o conferință de presă fizică la Barcelona. Este de așteptat să vedem în curând noul Xperia 1 V și alte modele de la Sony.

Motorola

Motorola a indicat că nu va ține o conferință de presă la MWC. Deci nu ne așteptăm la niciun produs nou în Barcelona.

La ce altceva ne așteptăm?

Ne așteptăm că vor fi prezentate multe informații despre 5G. Despre aplicațiile inteligente și posibilitățile pe care le are de oferit rețeaua în diverse sectoare. De asemenea, putem vedea inovații de la o serie de alte mărci și companii. Desigur, vă vom ține la curent cu noutățile de pe MobileHub.ro!

Distribuie
Marian Ciobanu

Marian Ciobanu

Marian Ciobanu, redactor-şef pentru publicaţia Geeki.ro, pasionat de tehnologie, maşini, divertisment nerd, ştiinţa şi jocuri video, îmi place să testez telefoane, laptopuri, dispozitive foto/video, tablete şi alte diferite gadgeturi iar aceste informaţii le împărtăşesc prin acest website.În perioada 2014-2018, am fost fondator şi redactor-şef la revista online de ştiri şi informaţii tehnologice BetIT, apoi din 2019, am început un nou proiect numit GEEKI, un portal de ştiri şi informaţii IT&C, unde puteţi găsi diverse articole despre Hi-Tech, Ştiinţă, divertisment nerd, jocuri video şi multe altele.În momentul de faţă folosesc un Samsung Galaxy S22 Ultra ca şi telefon principal pentru foto/video şi alte task-uri în serviciul website-ului, iar pentru conţinutul site-ului, şi bună gestionare a lui, folosesc un computer făcut "pe piese".

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *