Lansate in 2018, modelele Pixel 3 si Pixel 3 XL nu vor mai fi actualizate de catre Google la sfarsit de an 2021. Insa, datorita LineageOS, posesorii acestor modele sunt asigurati de faptul ca vor putea sa pastreze aceste telefoane inca cativa ani buni.

Aceasta compatibilitate cu LineageOS le va creste considerabil durata de viata. Online, deja au aparut cateva informatii cu privire la acest subiect. Echipa care se ocupa de dezvoltarea LineageOS a dat vestea cea buna: Pixel 3 este deja compatibil cu LineageOS 17 si Pixel 3 XL urmeaza sa fie si el compatibil in doar cateva saptamani. Ne miram de faptul ca LineageOS a trecut peste modele precum Pixel 2 si Pixel 2 XL care, nu vor mai fi suportate de catre Google la sfarsitul anului acesta, dupa update-ul facut spre Android 11.

Oricum, Pixel 3 si Pixel 3XL sunt asigurate de faptul ca beneficiaza de actualizari mult mai extinse datorita LineageOS. Drept dovada: Google Nexus 6 (2014) al carui suport oficial a incetat in 2017 cu Android Oreo. Insa, a putut beneficia de Android 10 prin intermediul instalarii LineageOS 17 de anul acesta. Cu siguranta utilizatorii celor doua modele, Pixel 3 si Pixel 3XL vor fi incantati la auzul acestei vesti deoarece vor beneficia, odata cu aceste actualizari, de mai multe functionalitati.

Urmărește-ne pe Google News Google News

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.