Canalul de Youtube RSymons RSEV a dezvăluit că mașinile produse în fabricile Tesla din Germania și China sunt diferite din punct de vedere al calității.

Un youtuber britanic a examinat diferențele dintre două modele Tesla Y, dintre care unul a fost produs la noua fabrică Gigafactory Berlin-Brandenburg din Germania și celălalt care a ieșit de pe linia de asamblare la unitatea de producție Tesla din Shanghai. Concluzie: versiunea germană a mașinii este mai bună.

Tesla de fabricație germană este de mai bună calitate

YouTuber-ul RSymons RSEV, care a efectuat experimentul, are un Tesla Model Y Long Range fabricat în China. Acest videoclip, care a fost publicat recent, arată diferențele dintre SUV-ul electric produs în Germania. Potrivit acestuia, mașina electrică germană oferă o călătorie mai confortabilă, în ciuda roților largi de 21 de inch. De asemenea, calitatea vopselei albe lucioase de pe Tesla Model Y este mai bună cea a lui, fabricata in China.

În plus, materialele din interiorul Tesla Model Y de fabricație germană sunt puțin mai bune și de calitate superioară. Mașina are un sistem acustic mai avansat și folosește un amplificator diferit de versiunea chineză. Scaunele din față fabricate în Germania oferă mai mult suport lateral, iar portbagajul este probabil cea mai evidentă inovație a SUV-ului electric german.

Distribuie.

Marian Ciobanu, redactor-şef pentru publicaţia Geeki.ro, pasionat de tehnologie, maşini, divertisment nerd, ştiinţa şi jocuri video, îmi place să testez telefoane, laptopuri, dispozitive foto/video, tablete şi alte diferite gadgeturi iar aceste informaţii le împărtăşesc prin acest website.În perioada 2014-2018, am fost fondator şi redactor-şef la revista online de ştiri şi informaţii tehnologice BetIT, apoi din 2019, am început un nou proiect numit GEEKI, un portal de ştiri şi informaţii IT&C, unde puteţi găsi diverse articole despre Hi-Tech, Ştiinţă, divertisment nerd, jocuri video şi multe altele.În momentul de faţă folosesc un Samsung Galaxy S22 Ultra ca şi telefon principal pentru foto/video şi alte task-uri în serviciul website-ului, iar pentru conţinutul site-ului, şi bună gestionare a lui, folosesc un computer făcut "pe piese".

Lasa un raspuns