JocuriŞtiri

Mortal Kombat 1: Remake-ul primului joc din seria Mortal Kombat

Warner Bros. Games a dezvăluit oficial lansarea Mortal Kombat 1, un nou joc din seria Mortal Kombat. Jocul este un remake a primului joc din serie, cu un design nou de luptă și o poveste originală pentru personajele iconice. Fanii vor fi încântați să afle că jocul va fi lansat pe 19 septembrie 2023 și va fi disponibil pe PlayStation 5, Xbox Series X/S, Nintendo Switch și PC prin intermediul Steam și Epic Games Store.

Povestea jocului se desfășoară după evenimentele din Mortal Kombat 11: Aftermath și va include o campanie single-player, ceea ce este o surpriză plăcută pentru fanii jocurilor dezvoltate de NetherRealm Games. Mai mult, jocul va avea un mecanism nou de luptă care include Kameo Fighters, aceștia fiind parteneri care vor putea ajuta jucătorii în timpul meciurilor.

Nu este clar dacă personajele Kameo Fighters vor fi jucabile separat, dar dezvoltatorii au confirmat că lista personajelor va fi diferită de cea a personajelor de bază. Caracteristici importante ale jocurilor de luptă precum rollback netcode și modul offline vor fi incluse în joc. Cu toate acestea, nu există nicio mențiune despre jocul încrucișat între platformele confirmate.

Prețurile pentru joc sunt de 69,99 dolari pentru ediția standard, 109,99 dolari pentru ediția premium și 249,99 dolari pentru ediția colecționară. Precomenzile pentru joc sunt disponibile începând de azi, cu opțiuni care includ ediția standard, ediția premium și ediția colecționară.

În plus, fiecare precomandă a jocului va oferi jucătorilor personajul Tsang Sung ca personaj jucabil. Fanii jocurilor de luptă vor fi cu siguranță încântați să încerce noul Mortal Kombat 1 și să vadă noile „fatalități”.

Marian Ciobanu

Marian Ciobanu, redactor-şef pentru publicaţia Geeki.ro, pasionat de tehnologie, maşini, divertisment nerd, ştiinţa şi jocuri video, îmi place să testez telefoane, laptopuri, dispozitive foto/video, tablete şi alte diferite gadgeturi iar aceste informaţii le împărtăşesc prin acest website. În perioada 2014-2018, am fost fondator şi redactor-şef la revista online de ştiri şi informaţii tehnologice BetIT, apoi din 2019, am început un nou proiect numit GEEKI, un portal de ştiri şi informaţii IT&C, unde puteţi găsi diverse articole despre Hi-Tech, Ştiinţă, divertisment nerd, jocuri video şi multe altele. În momentul de faţă folosesc un Samsung Galaxy S22 Ultra ca şi telefon principal pentru foto/video şi alte task-uri în serviciul website-ului, iar pentru conţinutul site-ului, şi bună gestionare a lui, folosesc un computer făcut "pe piese".

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button