Moto E7 Power va avea un ecran de 6,5 inci și o baterie puternică

Moto E7 Power nu a fost încă anunțat oficial, dar că este doar ceea ce lipsește pentru un dispozitiv ce se va lansa in India de curand. Smartphone-ul marchează continuitatea unei linii care are setări modeste și se concentrează pe o durată lungă de viață a bateriei, cu setări care au fost difuzate săptămâna aceasta prin intermediul retailerului Flipkart.

Compania indiană dezvăluie un dispozitiv cu o baterie de 5.000 mAh, cu 1.000 mAh mai mult decât Moto E7, pe care se bazează dispozitivul. Ecranul are o rezoluție de 6,5 inci și 720p + pentru a fi utilizat cu versiunea pură de Android, cu doar câteva modificări de către producător. În interior, există un procesor cu opt nuclee, a cărui identificare nu a fost menționată de operator, în timp ce scurgerile mai vechi indică MediaTek Helio P22, alături de 4 GB RAM .

Lista este completată de 64 GB de memorie internă, alături de extinderea prin card microSD de până la 1 TB și o pereche de camere în spate, cu un modul principal de 13 megapixeli și un alt macro, cu 2 MP. Există rapoarte despre variante cu un senzor de adâncime, deși aceasta nu este alternativa la afișarea în testele de referință și alte listări de scurgeri înainte de anunțul oficial.

În cele din urmă, articolele standard includ intrarea pentru căști convenționale, cu conectori de 3,5 mm, cititor de amprente pe spate și încărcare prin conexiune USB-C. Dezvăluirea comerciantului indian nu menționează capacitățile de reîncărcare rapidă sau alte probleme de acest tip, indicând faptul că este posibil ca caracteristicile categoriei respective să nu fie disponibile în model.

A existat, de asemenea, o lipsă de preț, care, conform celor mai recente zvonuri, ar varia în intervalul de 150 EUR.

Dispozitivul apare chiar într-o reclamă publicată pe rețelele de socializare Flipkart. Cu toate acestea, deocamdată nu există informații oficiale despre dispozitiv, în afara celor dezvăluite de lanțul de magazine și, în principal, niciun cuvânt despre o eventuală sosire a Moto E7 Power în Romania.

Distribuie
Marian Ciobanu

Marian Ciobanu

Marian Ciobanu, redactor-şef pentru publicaţia Geeki.ro, pasionat de tehnologie, maşini, divertisment nerd, ştiinţa şi jocuri video, îmi place să testez telefoane, laptopuri, dispozitive foto/video, tablete şi alte diferite gadgeturi iar aceste informaţii le împărtăşesc prin acest website.În perioada 2014-2018, am fost fondator şi redactor-şef la revista online de ştiri şi informaţii tehnologice BetIT, apoi din 2019, am început un nou proiect numit GEEKI, un portal de ştiri şi informaţii IT&C, unde puteţi găsi diverse articole despre Hi-Tech, Ştiinţă, divertisment nerd, jocuri video şi multe altele.În momentul de faţă folosesc un Samsung Galaxy S22 Ultra ca şi telefon principal pentru foto/video şi alte task-uri în serviciul website-ului, iar pentru conţinutul site-ului, şi bună gestionare a lui, folosesc un computer făcut "pe piese".

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *