Moto G 5G Plus, unul dintre cele mai ieftine telefoane 5G

Motorola a anunțat Moto G Plus 5G, un smartphone mid-range care, până în prezent, este unul dintre telefoanele 5G cele mai ieftine din lume, care costă mai puțin de 500 $.

Compania a anunțat Moto G 5G Plus, un dispozitiv mid-range cu cititor de amprente pe lateral, încărcare wireless și rezistență la apă, ce pfera o conexiune mult mai rapidă decât cea 4G LTE pentru un preț mai mic.

Dispozitivul folosește un cip Snapdragon 765, are un ecran FHD + de 6,7 inci, cu o rată de actualizare de 90 Hz, cameră selfie duală (16 MP + 8 MP ultrawide) și cameră posterioară cvadruplă (48 MP + 8 MP ultrawide + 5 Macro MP + 2 MP ToF).

Bateria este mare, cu 5.000 mAh și suport pentru încărcare rapidă de 20 W, printr-un conector USB-C. În plus, telefonul mai are NFC și o mufă pentru căști.

Snapdragon 765 acceptă doar conexiuni 5G de tip Sub-6 GHz, care este mai puțin rapid decât tipul mmWave. Totuși, dispozitivul va fi util pentru cei care au nevoie de un telefon cu Android lansat recent și conectivitate rapidă, dar nu vor să plătească prețul unui flagship.

Prețuri și disponibilitate

Moto G 5G Plus va fi comercializat în Europa începând cu 8 iulie, în două versiuni: 4 GB cu 64 GB, costând 392,27 USD; și 6 GB cu 128 GB, costând 448,47 USD.

Ulterior, va ajunge în Arabia Saudită și în Emiratele Arabe Unite. La început, telefonul mobil nu va fi vândut în America.

Distribuie
Marian Ciobanu

Marian Ciobanu

Marian Ciobanu, redactor-şef pentru publicaţia Geeki.ro, pasionat de tehnologie, maşini, divertisment nerd, ştiinţa şi jocuri video, îmi place să testez telefoane, laptopuri, dispozitive foto/video, tablete şi alte diferite gadgeturi iar aceste informaţii le împărtăşesc prin acest website.În perioada 2014-2018, am fost fondator şi redactor-şef la revista online de ştiri şi informaţii tehnologice BetIT, apoi din 2019, am început un nou proiect numit GEEKI, un portal de ştiri şi informaţii IT&C, unde puteţi găsi diverse articole despre Hi-Tech, Ştiinţă, divertisment nerd, jocuri video şi multe altele.În momentul de faţă folosesc un Samsung Galaxy S22 Ultra ca şi telefon principal pentru foto/video şi alte task-uri în serviciul website-ului, iar pentru conţinutul site-ului, şi bună gestionare a lui, folosesc un computer făcut "pe piese".

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *