Motorola, cunoscută pentru inovațiile sale în domeniul smartphone-urilor, a lansat recent smartphone-ul Moto G84 și, conform zvonurilor, lucrează acum la o tabletă cu același nume. Imaginile scurse ale acestei tablete, Moto Tab G84, ne oferă o privire asupra a ceea ce ne putem aștepta de la acest nou dispozitiv.

Deși specificațiile exacte nu au fost încă dezvăluite, imaginile ne permit să identificăm câteva caracteristici cheie. Noua tabletă va fi echipată cu o cameră de 8 MP și va oferi suport pentru un stilou și o tastatură magnetică. Iubitorii de muzică vor aprecia cu siguranță prezența difuzoarelor JBL-tuned 2×2 cu suport pentru Dolby Audio. În plus, pogo pins-urile de pe partea de jos indică faptul că tableta va avea o tastatură magnetică și o husă. Stiloul, la rândul său, se va atașa magnetic pe spate, unde o mică decupare indică poziția acestuia. Alte caracteristici vizibile includ o cameră selfie, un port USB-C pe partea stângă și un sertar pentru card pe partea dreaptă. Cu toate acestea, se pare că tableta nu va avea un mufă audio.

Moto Tab G84 este așteptată să fie succesoarea tabletei Moto Tab G70. De asemenea, Motorola are în portofoliu Tab G62, dar rămâne de văzut dacă acest model va beneficia de o actualizare în generația Gx4.

Moto Tab G84 se anunță a fi o tabletă modernă, cu funcționalități avansate, care va atrage cu siguranță atenția fanilor tehnologiei. Cu un design elegant și suport pentru accesorii precum stiloul și tastatura magnetică, această tabletă promite să ofere o experiență de utilizare de top. Rămâne de văzut când va fi lansată oficial și care vor fi specificațiile complete.

[SURSA]

Sunt Marian Ciobanu, pasionat de tehnologie cu peste 10 ani de experiență în tehnologia mobilă, gadgeturi și computere. Am studiat la Universitatea Ovidius din Constanța, Științe Economice și am scris numeroase articole despre tehnologie pentru publicații precum Betit, TechCafe și altele. Sunt pasionat de ceea ce fac și în prezent sunt fondatorul Geeki.ro. Cred în împărtășirea cunoștințelor și sunt mereu deschis la discuții despre ultimele inovații în tehnologie.

Lasa un raspuns