Motorola Edge S este anunțat cu Snapdragon 870 și noul mod desktop

Motorola a introdus oficial Edge S în China marți (26). Telefonul mobil, care se așteaptă să sosească în vest sub numele de Moto G100, este primul anunțat de companie în 2021 și prezintă specificații de vârf, inclusiv noua platformă Snapdragon 870 și o „dublă perforare ”pentru camerele frontale.

În plus față de aducerea noului procesor de vârf lansat, ceva mai accesibil de la Qualcomm, Motorola Edge S are ca una dintre principalele sale noutăți suportul pentru o caracteristică similară cu Samsung DeX. Cu un doc, puteți transforma telefonul într-un computer, profitând de o interfață mai bine pregătită pentru multitasking pe un ecran mare.

Motorola Edge S
Motorola Edge S

Cu un ecran de 6,7 inci, Edge S nu urmează celelalte două modele din linie și aduce un ecran plat cu o rată de reîmprospătare de 90 Hz. O altă diferență este prezența a două găuri în colțul din stânga sus al ecranului pentru o cameră dublă frontală, una principală de 16 MP și secundară de 8 MP.

Pe plan intern, pe lângă Snapdragon 870, dispozitivul oferă opțiuni de 6/128 GB, 8/128 GB și 8/256 GB RAM. Potrivit producătorului, noul chipset este cu până la 12% mai rapid în procesare și cu 10% mai rapid în redarea GPU decât Snapdragon 865 prezent în Edge + . RAM-ul Turbo LPDDR5 aduce cu 72% mai multă viteză, în timp ce sistemul Turbo UFS 3.1 mărește viteza de citire și scriere cu 25%.

Bateria are 5000 mAh, iar setul principal de camere dispune de un senzor de 64 MP, plus 16 MP ultrawide, un macro de 2 MP și un senzor TOF. Motorola , de asemenea , a anunțat că Edge S are Nicam tehnologia AI, care permite să se separe vocea umană, reducerea zgomotului de până la 25 dB și eliminarea non – zgomot liniar.

Motorola Edge S are un preț de la aproximativ 257 de euro în China. Se așteaptă ca dispozitivul să ajungă pe alte piețe din cadrul liniei Moto G în primul trimestru al anului 2021.

Motorola Edge S: formular tehnic

 • Ecran: OLED de 6,7 inci cu rezoluție Full HD (1080×2520 pixeli) și rată de

reîmprospătare de 90 Hz;

 • Chipset: Snapdragon 870;
 • Memorie RAM: 6 GB sau 8 GB;
 • Stocare internă: 128 GB sau 256 GB extensibil prin microSD;
 • Camera din spate: triplu 64 MP (principal) + 16 MP (ultra-lat) + 2 MP (macro) + ToF;
 • Camera frontală: dual 16 MP + 8 MP;
 • Dimensiuni: 168,38 x 73,97 x 9,69 mm (HxWxD);
 • Greutate: 215 grame;
 • Baterie: 5.000 mAh cu suport pentru încărcător de 20 W;
 • Extra: suport pentru WiFi 6, NFC, IP52, conector P2 pentru căști;
 • Culori disponibile: albastru sau alb;
 • Sistem de operare: Android 11.
Distribuie
Marian Ciobanu

Marian Ciobanu

Marian Ciobanu, redactor-şef pentru publicaţia Geeki.ro, pasionat de tehnologie, maşini, divertisment nerd, ştiinţa şi jocuri video, îmi place să testez telefoane, laptopuri, dispozitive foto/video, tablete şi alte diferite gadgeturi iar aceste informaţii le împărtăşesc prin acest website.În perioada 2014-2018, am fost fondator şi redactor-şef la revista online de ştiri şi informaţii tehnologice BetIT, apoi din 2019, am început un nou proiect numit GEEKI, un portal de ştiri şi informaţii IT&C, unde puteţi găsi diverse articole despre Hi-Tech, Ştiinţă, divertisment nerd, jocuri video şi multe altele.În momentul de faţă folosesc un Samsung Galaxy S22 Ultra ca şi telefon principal pentru foto/video şi alte task-uri în serviciul website-ului, iar pentru conţinutul site-ului, şi bună gestionare a lui, folosesc un computer făcut "pe piese".

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *