Noul Motorola Edge X30 Pro este o versiune premium a lui Edge 30 care este prezent si in Europa. Pe lângă faptul că este mult mai puternic datorită procesorului său Snapdragon 8+ Gen 1, dispozitivul promite să fie foarte interesant datorită fișei sale tehnice de vârf. De exemplu, avem un ecran curbat OLED de 6,7 inchi FHD + 144 Hz.

Autonomia este asigurata de o baterie de 4610 mAh, compatibila cu incarcare rapida cu fir de 125 W si incarcare rapida fara fir de 50 W. Este inclusă chiar și încărcarea rapidă inversă de 10 W. Smartphone-ul este echipat cu două difuzoare stereo, RAM LPDDR5 și cântărește doar 195 de grame pentru o grosime de 8,3 mm.

Motorola isi echipeaza smartphone-ul cu un senzor foto de 200 MP

Pe lângă specificatiile sale tehnice atractive, particularitatea Motorola X30 Pro se află pe spate. Smartphone-ul se bazează pe o configurație foto cu trei camere, cu un senzor principal Samsung HP1 de 200 MP. Deci, este primul smartphone din lume care folosește un senzor de 200 MP.

Prin urmare, Motorola a scos covorul de sub picioarele lui Samsung devenind primul care a folosit un senzor de 200 MP pe smartphone-urile sale. În curând i se va alătura Xiaomi și 12T Pro, care va fi echipat cu același senzor. Se așteaptă ca Samsung să folosească în cele din urmă un senzor de 200 MP pe Galaxy S23 Ultra, dar acesta nu va ajunge până în 2023.

Senzorul de 200 MP de pe Motorola X30 Pro este însoțit de un senzor cu unghi ultra-larg de 50 MP , precum și de un al treilea senzor de 12 MP. Partea selfie este asigurată de un senzor uimitor de nu mai puțin de 60 MP. Motorola X30 Pro este disponibil momentan doar în China de la 3499 de yuani (502 EUR) , dar ar trebui să ajungă în curând în Europa.

Distribuie.

Marian Ciobanu, redactor-şef pentru publicaţia Geeki.ro, pasionat de tehnologie, maşini, divertisment nerd, ştiinţa şi jocuri video, îmi place să testez telefoane, laptopuri, dispozitive foto/video, tablete şi alte diferite gadgeturi iar aceste informaţii le împărtăşesc prin acest website.În perioada 2014-2018, am fost fondator şi redactor-şef la revista online de ştiri şi informaţii tehnologice BetIT, apoi din 2019, am început un nou proiect numit GEEKI, un portal de ştiri şi informaţii IT&C, unde puteţi găsi diverse articole despre Hi-Tech, Ştiinţă, divertisment nerd, jocuri video şi multe altele.În momentul de faţă folosesc un Samsung Galaxy S22 Ultra ca şi telefon principal pentru foto/video şi alte task-uri în serviciul website-ului, iar pentru conţinutul site-ului, şi bună gestionare a lui, folosesc un computer făcut "pe piese".

Lasa un raspuns