Netflix a anunțat câte vizualizări a avut seria Squid Game!

Squid Game, care a fost lansat pe Netflix în septembrie, a luat cu asalt internetul de la lansare. Popularitatea producției, care a devenit cea mai populară serie a platformei în scurt timp, crește pe zi ce trece. În cele din urmă, compania a anunțat cât de mult a fost vizionat serialul.

Netflix, care publică câteva rapoarte periodice pentru a-și informa acționarii, a lansat câteva informații, inclusiv timpul de vizionare a serialului Squid Game. În consecință, serialul a intrat în istorie fiind vizionat cel mai mult și pentru cel mai mult timp pe platformă. Iată detaliile…

Utilizatorii au urmărit 1,6 miliarde de ore de Squid Game

Potrivit declarației făcute de Netflix, Squid Game a fost vizionat 1,6 miliarde de ore de la lansare. Aceasta înseamnă că timpul petrecut de utilizatori urmărind această producție este de aproximativ 182.000 de ani. Bridgerton, al doilea loc de muncă ca popularitate de pe platformă, este doar jumătate din timp.

De fapt, acest lucru nu a surprins pe nimeni. Serialul a înmulțit numărul de vizionări în fiecare zi de la lansare. Acest lucru a afectat totul, de la viața noastră de zi cu zi până la cultura populară. De fapt, un YouTuber de 23 de ani poreclit „ MrBeast ”, al cărui nume real este Jimmy Donaldson, a început să lucreze la adaptarea serialului la realitate pe canalul său.

Cu toate acestea, acesta poate fi doar începutul. Regizorul și scenaristul Squid Game Hwang Dong-hyuk a anunțat oficial că lucrează la sezonul 2. Vorbind la un eveniment desfășurat în Los Angeles, SUA, Dong-hyuk a declarat că a existat o mare cerere pentru noul sezon al Squid Game și a spus: „Nu ne-ați lăsat altă alegere” .

„Pot spune cu adevărat că va exista un al doilea sezon”, a spus Hwang Dong-hyuk într-un interviu pentru AP . Dong-hyuk, care nu a dezvăluit data lansării noului sezon și pe ce se va concentra, a promis că personajul principal din Squid Game, Seong Gi-Hun, va reveni .

Deci ce parere aveti despre acest subiect? De ce crezi că jocul calmarului a devenit atât de popular? Ne puteți împărtăși opiniile dvs. în secțiunea de comentarii.

Distribuie
Marian Ciobanu

Marian Ciobanu

Marian Ciobanu, redactor-şef pentru publicaţia Geeki.ro, pasionat de tehnologie, maşini, divertisment nerd, ştiinţa şi jocuri video, îmi place să testez telefoane, laptopuri, dispozitive foto/video, tablete şi alte diferite gadgeturi iar aceste informaţii le împărtăşesc prin acest website.În perioada 2014-2018, am fost fondator şi redactor-şef la revista online de ştiri şi informaţii tehnologice BetIT, apoi din 2019, am început un nou proiect numit GEEKI, un portal de ştiri şi informaţii IT&C, unde puteţi găsi diverse articole despre Hi-Tech, Ştiinţă, divertisment nerd, jocuri video şi multe altele.În momentul de faţă folosesc un Samsung Galaxy S22 Ultra ca şi telefon principal pentru foto/video şi alte task-uri în serviciul website-ului, iar pentru conţinutul site-ului, şi bună gestionare a lui, folosesc un computer făcut "pe piese".

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *