The Crown
The Crown

La începutul acestui an, a rezultat că The Crown, una dintre cele mai mari productii ale Netflix, se va încheia după cel de-al cincilea sezon. Dar totul s-a reorganizat, întrucât se întoarce la conceptul inițial al creatorului și scriitorului Peter Morgan al unei rulări de șase sezoane pentru drama Royal Family.

„Când am început să discutăm poveștile pentru seria 5, a devenit curând clar că pentru a face dreptate bogăției și complexității poveștii, ar trebui să ne întoarcem la planul inițial și să facem șase sezoane”, a declarat Morgan pentru Variety într-o declarație.

Până la sfârșitul serialului, „The Crown” va acoperi viața reginei Elisabeta a II-a până la începutul anilor 2000. Deci, nu va atinge evenimente mai recente, precum plecarea prințului Harry și Meghan Markle din Familia Regală.

Filmările în sezonul patru s-au încheiat chiar înainte de debutul blocajelor COVID-19 în Marea Britanie. Se preconizează că sezonul respectiv va ajunge pe Netflix mai târziu în 2020, un an și ceva după sezonul trei în premieră.

Te-ar putea interesa si:

Urmărește-ne pe Google News Google News

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.