Netflix a anuntat sezonul 6 din “The Crown”

The Crown
The Crown

La începutul acestui an, a rezultat că The Crown, una dintre cele mai mari productii ale Netflix, se va încheia după cel de-al cincilea sezon. Dar totul s-a reorganizat, întrucât se întoarce la conceptul inițial al creatorului și scriitorului Peter Morgan al unei rulări de șase sezoane pentru drama Royal Family.

“Când am început să discutăm poveștile pentru seria 5, a devenit curând clar că pentru a face dreptate bogăției și complexității poveștii, ar trebui să ne întoarcem la planul inițial și să facem șase sezoane”, a declarat Morgan pentru Variety într-o declarație.

Până la sfârșitul serialului, “The Crown” va acoperi viața reginei Elisabeta a II-a până la începutul anilor 2000. Deci, nu va atinge evenimente mai recente, precum plecarea prințului Harry și Meghan Markle din Familia Regală.

Citeste si:  Joker 2: cand apare si care ar putea fi povestea

Filmările în sezonul patru s-au încheiat chiar înainte de debutul blocajelor COVID-19 în Marea Britanie. Se preconizează că sezonul respectiv va ajunge pe Netflix mai târziu în 2020, un an și ceva după sezonul trei în premieră.

Te-ar putea interesa si:

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Previous Article
cele mai bune alternative TeamViewer

6 cele mai bune alternative TeamViewer pentru 2020

Next Article
images 60

Chiling Adventures of Sabrina: Netflix anuleaza serialul, sezonul 4 va fi ultimul

Related Posts