Netflix a confirmat că va lansa un The Witcher în varianta anime

the witcher anime netflix

Unul dintre lucrurile pe care le apreciez la “The Witcher” este faptul că serialul nu se îndepărtează prea mult de originile literare. Inițial, mă așteptam să se folosească de aceeași structură generică pe care o prezintă cea mai mare parte din serialele fantasy actuale. Însă, cu ce ar putea să ne mai uimească dacă nu cu un anime? Ei bine, fix asta plănuiește să facă Netflix și chiar a confirmat acest lucru.

Așa cum a fost dezvăluit de io9, The Witcher: Nightmare of the Wolf va fi un film de tip anime a cărui poveste se desfășoară în aceeași locație bine cunoscută din serialul făcut de Netflix. Dacă nu știai, compania de streaming a început să lucreze la acest anime încă dinaintea lansării primului sezon “The Witcher”. De altfel, este făcut de către producătoarea și scenarista Lauren Schmidt, scriitorul Beau DeMayo și casa de animații coreene Studio Mir care a lucrat la realizarea Legend of Korra și Voltron: Legendary Defender.

Netflix știe prea bine că o parte din utilizatorii săi îndrăgesc animațiile japoneze și faptul că multe persoane așteaptă cu nerăbdare noul sezon din “The Witcher” (care va fi gata până în 2021). Așa că de ce să nu le combine?

Citeste si:  Solo Leveling - Cea mai bună manga?
Articolul anterior
windows 7

Microsoft nu mai oferă asistență pentru Windows 7

Articolul următor
Aplicatii Android

15 Cele mai bune Aplicatii Android 2020

Postări Asemănatoare
Total
2
Share