Topul noutăților Netflix pentru weekend: Seriale și filme pe care nu trebuie să le ratezi!

Netflix, gigantul streaming-ului, își surprinde din nou abonații cu o serie de noutăți pentru weekend. Dacă te gândești să petreci câteva ore relaxante în fața televizorului sau a laptopului, iată ce ți-am pregătit:

Sex Education Sezonul 4 (finalul)

YouTube video

Sezonul 4 al popularului serial „Sex Education” va fi disponibil începând cu 21 septembrie. Fanii vor avea ocazia să descopere ultimele aventuri ale personajelor lor preferate, Otis și Eric, într-un nou liceu numit Cavendish. Acesta se dovedește a fi un mediu complet diferit, punând accent pe yoga, ecologie și eliminarea competiției. Va fi interesant de văzut cum se vor adapta personajele la această nouă realitate.

El Conde

YouTube video

Un film care combină comedia neagră cu elemente de groază, „El Conde” îl prezintă pe dictatorul chilian Augusto Pinochet ca pe un vampir care a condus un regim totalitar timp de 250 de ani. Plictisit de viața eternă, decide să renunțe la imortalitate și să înceapă o nouă relație care îi va schimba perspectiva asupra vieții.

Surviving Summer Sezonul 2

YouTube video

În primul sezon, tânăra Summer descoperă pasiunea pentru surf în timpul vacanței sale în Shorehaven, Australia. Acum, ea se întoarce pentru un nou sezon, dar se confruntă cu numeroase surprize neplăcute, inclusiv apariția lui Wren, noua iubită a lui Ari și actuala căpitană a echipei de surf.

Alte noutăți notabile pentru weekend includ „Vampire Diaries” (sezoanele 1-8), „Secondes chances” și „Scissor Seven” sezonul 4.

În concluzie, Netflix continuă să ofere conținut de calitate pentru toate gusturile. Indiferent dacă ești fan al serialelor dramatice, comediei negre sau al filmelor de groază, există ceva pentru fiecare. Așa că pregătește popcornul și bucură-te de un weekend plin de divertisment!

Distribuie
Marian Ciobanu

Marian Ciobanu

Marian Ciobanu, redactor-şef pentru publicaţia Geeki.ro, pasionat de tehnologie, maşini, divertisment nerd, ştiinţa şi jocuri video, îmi place să testez telefoane, laptopuri, dispozitive foto/video, tablete şi alte diferite gadgeturi iar aceste informaţii le împărtăşesc prin acest website.În perioada 2014-2018, am fost fondator şi redactor-şef la revista online de ştiri şi informaţii tehnologice BetIT, apoi din 2019, am început un nou proiect numit GEEKI, un portal de ştiri şi informaţii IT&C, unde puteţi găsi diverse articole despre Hi-Tech, Ştiinţă, divertisment nerd, jocuri video şi multe altele.În momentul de faţă folosesc un Samsung Galaxy S22 Ultra ca şi telefon principal pentru foto/video şi alte task-uri în serviciul website-ului, iar pentru conţinutul site-ului, şi bună gestionare a lui, folosesc un computer făcut "pe piese".

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *