Netflix crește prețurile în SUA, intenționează să ofere „o experiență și mai bună”

În ultimele ore Netflix a confirmat că este în proces de creștere a costului tuturor abonamentelor sale în Statele Unite și Canada, în timp ce deocamdată nu au fost știri referitoare la celelalte Regiuni în care își desfășoară activitatea. Planul de bază, care în America de Nord are o rezoluție maximă de 720p, crește cu un dolar pentru a ajunge la 9,99 dolari, cel standard crește cu 1,5 dolari pentru a ajunge la 15,49 dolari în timp ce cel premium vede o creștere lunară de 2 dolari și vine la 19.99 de dolari. Modificările vor fi notificate abonaților cu cel puțin 30 de zile înainte, în timp ce clienților noi li se vor aplica aceste prețuri imediat.

Din 2013 până astăzi, aceasta este a șaptea creștere pentru planurile platformei de streaming. Planul standard, de exemplu, a trecut de la 7,99 USD la 15,49 USD, dublandu-se efectiv sau aproape dublandu-se în ultimul deceniu. Progresul pentru abonamentul premium este ceva mai puțin rapid, care acum este aproape de douăzeci de dolari, dar în 2013 a costat 11,9.

Netflix crește prețurile în SUA

Vorbind despre creșterea prețurilor, Netflix a declarat pentru Reuters că „ utilizatorii au mai multe opțiuni ca niciodată din care să aleagă pentru divertismentul lor și ne angajăm să creăm o experiență și mai bună pentru clienții noștri . Ne ​​actualizăm prețurile pentru a putea oferi o mare varietate. de opțiuni. Ca de obicei, oferim fiecărui abonat posibilitatea de a-și alege planul preferat, astfel încât să îl poată găsi pe cel care se potrivește nevoilor și bugetului său .”

În ultimele luni, Netflix și-a văzut cum crește baza de abonați, mai ales în afara teritoriului nord-american, mizând și pe mari succese precum Squid Game. Ce parere ai despre aceasta crestere de preturi?

Distribuie
Marian Ciobanu

Marian Ciobanu

Marian Ciobanu, redactor-şef pentru publicaţia Geeki.ro, pasionat de tehnologie, maşini, divertisment nerd, ştiinţa şi jocuri video, îmi place să testez telefoane, laptopuri, dispozitive foto/video, tablete şi alte diferite gadgeturi iar aceste informaţii le împărtăşesc prin acest website.În perioada 2014-2018, am fost fondator şi redactor-şef la revista online de ştiri şi informaţii tehnologice BetIT, apoi din 2019, am început un nou proiect numit GEEKI, un portal de ştiri şi informaţii IT&C, unde puteţi găsi diverse articole despre Hi-Tech, Ştiinţă, divertisment nerd, jocuri video şi multe altele.În momentul de faţă folosesc un Samsung Galaxy S22 Ultra ca şi telefon principal pentru foto/video şi alte task-uri în serviciul website-ului, iar pentru conţinutul site-ului, şi bună gestionare a lui, folosesc un computer făcut "pe piese".

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *