Netflix dispare de pe Smart TV-urile Samsung mai vechi

Samsung a anunțat că Netflix nu va mai fi acceptat pe unele televizoare inteligente mai vechi.

De la 1 decembrie, aplicația Netflix nu va mai funcționa la unele modele din 2010 și 2011, din cauza „limitărilor tehnice”.

Netflix poate fi urmărit pe televizoare inteligente, set-top box-uri, playere multimedia și console video. Utilizatorii pot verifica dacă dispozitivele lor sunt compatibile aici.

Samsung a scris pe pagina sa de asistență: „Din cauza limitărilor tehnice, Netflix nu va mai fi acceptat la televizoarele din 2010 și 2011 începând cu 1 decembrie 2019.

„Dacă aveți unul dintre modelele afectate, este posibil să vedeți un mesaj pe televizorul dvs. care indică faptul că Netflix nu va mai fi disponibil pe acest dispozitiv. Veți putea totuși urmări Netflix pe televizor conectând un alt dispozitiv cu Netflix pe acesta .“

Jim Martin, redactor al revizuirii tehnice a site-ului Tech Advisor, spune că consumatorii ar trebui să verifice dacă oricare dintre celelalte dispozitive pe care le dețin pot fi folosite pentru a accesa Netflix.

„Acest lucru se intampla din cauza depasirii tehnologice si a functionat bine pana in acest moment, dar in viitor nu va mai functiona”, a spus el pentru BBC. „Tehnologia se mișcă destul de repede și nimic nu durează pentru totdeauna”.

El a adăugat că persoanele care doresc să continue accesarea serviciilor de streaming pe televizorul lor inteligent existent ar putea conecta un stick de streaming.

Roku a spus că modelele mai vechi de stick-uri care nu vor mai suporta Netflix includ Roku 2050X, Roku 2100X, Roku 2000C, Roku HD Player, Roku SD Player, Roku XR Player și Roku XD Player.

Distribuie
Marian Ciobanu

Marian Ciobanu

Marian Ciobanu, redactor-şef pentru publicaţia Geeki.ro, pasionat de tehnologie, maşini, divertisment nerd, ştiinţa şi jocuri video, îmi place să testez telefoane, laptopuri, dispozitive foto/video, tablete şi alte diferite gadgeturi iar aceste informaţii le împărtăşesc prin acest website.În perioada 2014-2018, am fost fondator şi redactor-şef la revista online de ştiri şi informaţii tehnologice BetIT, apoi din 2019, am început un nou proiect numit GEEKI, un portal de ştiri şi informaţii IT&C, unde puteţi găsi diverse articole despre Hi-Tech, Ştiinţă, divertisment nerd, jocuri video şi multe altele.În momentul de faţă folosesc un Samsung Galaxy S22 Ultra ca şi telefon principal pentru foto/video şi alte task-uri în serviciul website-ului, iar pentru conţinutul site-ului, şi bună gestionare a lui, folosesc un computer făcut "pe piese".

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *