DivertismentJocuriNetflix este serios în ceea ce...

Netflix este serios în ceea ce privește jocurile: cumpără Night School Studio, prima sa achiziție legată de jocuri video

Netflix pare să fie gata să se scufunde în lumea jocurilor video. Cu câteva săptămâni în urmă, a anunțat că lansează o mână de titluri mobile în Polonia , ieri a anunțat că ajung si în Spania, Italia, Romania mai are de asteptat și acum a anunțat că a cumpărat Night School Studio, un dezvoltator de jocuri video.

- Publicitate-

În acest moment suma pe care Netflix a plătit-o nu este foarte mare, dar cert este că este prima achiziție legată de jocurile video. Nu este un studio deosebit de mare, dar este cunoscut pentru primul său joc: „Oxenfree ”.

Night School Studio este o companie cu 24 de angajați, conform profilului său LinkedIn, înființată în 2014 de Sean Krankel și Adam Hines. Cel mai cunoscut joc al său este „Oxenfree”, o poveste bidimensională de suspans bazată pe un sistem de conversații care schimbă povestea și relațiile în funcție de decizii. Jocul are recenzii „foarte pozitive” bazate pe 7.379 de evaluări de pe Steam și a fost foarte bine primit și recenzat .

Potrivit Netflix, „angajamentul față de excelența artistică și palmaresul dovedit fac din [Night School Studios] un partener neprețuit în a ne ajuta să dezvoltăm biblioteca de jocuri și creativitate a Netflix ”.

Compania sugerează că vor continua să facă mișcări în acest sector. În cuvintele lui Mike Verdu, vicepreședinte al dezvoltării jocurilor la Netflix, „Vom continua să lucrăm cu dezvoltatorii din întreaga lume și să angajăm cei mai buni profesioniști din industrie pentru a construi o colecție fabuloasă de jocuri exclusive concepute pentru jucătorii de toate clasele și nivelurile. . „.

Night School, la rândul lor, ei asigură că este o „onoare suprarealistă” să faci parte din Netflix. Aceștia susțin, de asemenea, că vor continua să dezvolte „Oxenfree II” (vom vedea dacă va sosi ca exclusiv pentru Netflix) și daca vor continua să facă noi jocuri.

Ce are Netflix în plan cu acest studio? Nu se știe, dar văzând că planul Netflix este să ofere jocuri gratuite, exclusive, fără reclame sau microplăți, putem ghici. „Oxenfree” este disponibil pe console, PC, iOS și Android, unde costă 4,59 euro. Titlul ar putea deveni în curând disponibil gratuit pentru abonații Netflix, dar numai timpul ne va raspunde.

- Publicitate-
Marian Ciobanu
Marian Ciobanu
Marian Ciobanu, redactor-şef pentru publicaţia Geeki.ro, pasionat de tehnologie, maşini, divertisment nerd, ştiinţa şi jocuri video, îmi place să testez telefoane, laptopuri, dispozitive foto/video, tablete şi alte diferite gadgeturi iar aceste informaţii le împărtăşesc prin acest website.În perioada 2014-2018, am fost fondator şi redactor-şef la revista online de ştiri şi informaţii tehnologice BetIT, apoi din 2019, am început un nou proiect numit GEEKI, un portal de ştiri şi informaţii IT&C, unde puteţi găsi diverse articole despre Hi-Tech, Ştiinţă, divertisment nerd, jocuri video şi multe altele.În momentul de faţă folosesc un Samsung Galaxy S22 Ultra ca şi telefon principal pentru foto/video şi alte task-uri în serviciul website-ului, iar pentru conţinutul site-ului, şi bună gestionare a lui, folosesc un computer făcut "pe piese".

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Trending