Netflix Games va crește numărul de jocuri de pe platforma sa la 50

Platforma Netflix Games, care le permite abonaților Netflix să joace gratuit anumite jocuri iOS și Android , a fost lansată în toată lumea în noiembrie 2021. În prezent, există 17 jocuri pe serviciu. Potrivit știrilor The Washington Post, acest număr este planificat să crească la 50 înainte de sfârșitul anului 2022.

Utilizatorii nu trebuie să plătească o taxă suplimentară pentru a descărca jocuri pe această platformă. Lucruri precum afișarea de reclame sau achiziționarea de articole suplimentare în joc în jocuri sunt, de asemenea, excluse. De asemenea, merită remarcat faptul că platforma de jocuri Netflix nu este o platformă de jocuri în cloud precum Google Stadia sau GeForce Now.

Se pare că Netflix va beneficia și de integrarea verticală, în timp ce își va crește platforma de jocuri. Compania produce atât seria animată, cât și jocul mobil al popularului joc de masă Exploding Kittens . Jocul pentru mobil este programat să fie lansat în mai, iar seria în 2023.

Catalogul de conținut al Netflix include multe producții adaptate din jocuri. Acestea includ The Witcher, Arcane, The Cuphead Show, DOTA: Dragon’s Blood și Castlevania.

De asemenea, este posibil să găsiți jocuri adaptate din seria Netflix pe platforma Netflix Games. Bazat pe seria Stranger Things, Stranger Things: 1984 și Stranger Things 3: The Game sunt disponibile în catalogul platformei de joc. Pe de o parte, nu va fi o surpriză faptul că Netflix, care a cumpărat studiouri de jocuri, va lansa mai multe jocuri pe baza conținutului său popular.

Distribuie
Marian Ciobanu

Marian Ciobanu

Marian Ciobanu, redactor-şef pentru publicaţia Geeki.ro, pasionat de tehnologie, maşini, divertisment nerd, ştiinţa şi jocuri video, îmi place să testez telefoane, laptopuri, dispozitive foto/video, tablete şi alte diferite gadgeturi iar aceste informaţii le împărtăşesc prin acest website.În perioada 2014-2018, am fost fondator şi redactor-şef la revista online de ştiri şi informaţii tehnologice BetIT, apoi din 2019, am început un nou proiect numit GEEKI, un portal de ştiri şi informaţii IT&C, unde puteţi găsi diverse articole despre Hi-Tech, Ştiinţă, divertisment nerd, jocuri video şi multe altele.În momentul de faţă folosesc un Samsung Galaxy S22 Ultra ca şi telefon principal pentru foto/video şi alte task-uri în serviciul website-ului, iar pentru conţinutul site-ului, şi bună gestionare a lui, folosesc un computer făcut "pe piese".

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *