DivertismentJocuriNetflix Gaming, două jocuri noi sosesc...

Netflix Gaming, două jocuri noi sosesc pe Android și iOS

Propunerea Netflix Gaming se extinde cu două titluri: Arcanium: Rise of Akhan și Krispee Street. Ambele sunt disponibile pentru descărcare atât pe Android, cât și pe iOS, dar este necesar un abonament Netflix activ pentru a le reda. Cu aceste ultime două titluri, propunerea de jocuri video ajunge la 13 titluri de la lansare din vara trecută: încă puține, bineînțeles – mai ales dacă te gândești la nesfârșitul catalog de filme și seriale TV – dar să dăm timp timpului. Între timp, iată mai multe detalii despre noile completări de astăzi.

- Publicitate-

ARCANIUM: RISE OF ARKHAN

Jocul cu carti este pe Steam Early Access de ceva timp și este, potrivit dezvoltatorilor, un mix ambițios și ciudat de deckbuilding și roguelike . Aventura este single-player și cu o poveste bine dezvoltată, care vorbește despre curaj și fraternitate, plasată într-o lume populată de animale antropomorfe în care magia, tehnologia, binele și răul se îmbină. Printre inspirații băieții de la Supercombo Games menționează Stăpânul Inelelor, Dungeons & Dragons, Hearthstone și Diablo, dacă aveți nevoie de niște coordonate pentru a vă orienta mai bine.

KRISPEE STREET

Pentru cei neinițiați, Krispee este un webcomic de succes cu o mulțime de urmăritori online – acest joc se bazează oficial pe el. Cine a jucat vreodată „Where’s Wally?” va ști perfect la ce să se aștepte: desene foarte aglomerate și o serie de elemente și personaje de identificat .

- Publicitate-
Marian Ciobanu
Marian Ciobanu
Marian Ciobanu, redactor-şef pentru publicaţia Geeki.ro, pasionat de tehnologie, maşini, divertisment nerd, ştiinţa şi jocuri video, îmi place să testez telefoane, laptopuri, dispozitive foto/video, tablete şi alte diferite gadgeturi iar aceste informaţii le împărtăşesc prin acest website.În perioada 2014-2018, am fost fondator şi redactor-şef la revista online de ştiri şi informaţii tehnologice BetIT, apoi din 2019, am început un nou proiect numit GEEKI, un portal de ştiri şi informaţii IT&C, unde puteţi găsi diverse articole despre Hi-Tech, Ştiinţă, divertisment nerd, jocuri video şi multe altele.În momentul de faţă folosesc un Samsung Galaxy S22 Ultra ca şi telefon principal pentru foto/video şi alte task-uri în serviciul website-ului, iar pentru conţinutul site-ului, şi bună gestionare a lui, folosesc un computer făcut "pe piese".

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Trending