Netflix: Lanseaza noua interfata pentru copii

Netflix tocmai a reproiectat conturile Kids pentru a le face mai potrivite pentru copii. Noul design este lansat în aplicațiile smart TV.

Netflix: interfața de utilizare concepută pentru cei mici

Gigantul de streaming la cerere își reproiectează profilurile pentru copii pentru a le face mai atragatoare din punct de vedere vizual și pentru a prezenta cele mai populare personaje din programele pentru copii într-un mod mai vizibil. Puteți vedea noul aspect în acest articol (fotografia de mai jos). Observați un rând dintre cele mai vizionate spectacole de către copii chiar pe ecranul de pornire cu caracterele filmelor si serialelor care apar deasupra casetelor de titlu.

noua interfata pentru copii

Decizia de a include personajele a fost de a-i ajuta pe cei mici să-și recunoască mai bine emisiunile preferate, spune Netflix . „ Am vrut să reprezentăm un titlu în modul în care copiii îl recunosc cel mai mult, prin personaje ”, a declarat pentru Variety Michelle Parsons , manager de produs pentru divizia Kids a serviciului. Apoi adaugă: „ Va fi ca un copil care intră în propria cameră, unde stie unde este fiecare bucată de Lego. „

Pentru ca un desne animat să apară în rândul de favorite, un copil trebuie să-l urmărească cel puțin o dată, conform TechCrunch . Programele care apar în linia de favorite nu vor fi produse doar de Netflix: de fapt, titlurile catalogului complet al platformei pot fi prezente.

Profilurile renovate sunt acum disponibile în aplicațiile TV Netflix, iar compania va testa noul design pe dispozitive mobile și tablete în următoarele luni. Va exista o actualizare automată care va afecta toată lumea, așa că nu vă faceți griji dacă nu o vedeți încă: este normal.

Distribuie
Marian Ciobanu

Marian Ciobanu

Marian Ciobanu, redactor-şef pentru publicaţia Geeki.ro, pasionat de tehnologie, maşini, divertisment nerd, ştiinţa şi jocuri video, îmi place să testez telefoane, laptopuri, dispozitive foto/video, tablete şi alte diferite gadgeturi iar aceste informaţii le împărtăşesc prin acest website.În perioada 2014-2018, am fost fondator şi redactor-şef la revista online de ştiri şi informaţii tehnologice BetIT, apoi din 2019, am început un nou proiect numit GEEKI, un portal de ştiri şi informaţii IT&C, unde puteţi găsi diverse articole despre Hi-Tech, Ştiinţă, divertisment nerd, jocuri video şi multe altele.În momentul de faţă folosesc un Samsung Galaxy S22 Ultra ca şi telefon principal pentru foto/video şi alte task-uri în serviciul website-ului, iar pentru conţinutul site-ului, şi bună gestionare a lui, folosesc un computer făcut "pe piese".

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *