Netflix nu se încarcă? Iată ce trebuie să faci

Tocmai ce ești liber și vrei să intri pe Netflix. Te conectezi pur și simplu, alegi filmul ori serialul favorit și aștepți să se încarce. Chiar dacă această platformă este extrem de populară și bine pusă la punct, uneori mai pot apărea probleme iar ceea ce ai selectat nu se încarcă sau îți este afișată o eroare.

Soluțiile de bază

Înainte de a începe, trebuie să testăm câteva lucruri. După cum știi, Netflix nu merge fără internet, așadar încearcă să vezi dacă ești conectat. De altfel, s-ar putea să nu ți se încarce și datorită unei viteze slabe de net.

Dacă nu te poți conecta la cont, aisgură-te că ai introdus toate datele corect. În cazul în care contul tău este folosit și de alte persoane, întreabă-le dacă au schimbat parola.

Uneori, serviciul poate fi căzut. În acest caz, doar trebuie să aștepți până să își revină. Poți verifica dacă Netflix este offline în două moduri. Fie intri pe acest website numit DownDetector și vezi dacă totul e în regulă, fie accesezi pagina dedicată acestei probleme direct de pe website-ul Netflix aici.

Netflix nu se încarcă? Iată ce trebuie să faci
Netflix nu se încarcă? Iată ce trebuie să faci

O altă soluție de bază pe care o poți încerca este să restartezi browserul sau chiar dispozitivul. Dacă folosești aplicația Netflix pe telefon/tabletă, asigură-te că este actualizată la ultima versiune.

Netflix se încarcă greu

Dacă se încarcă greu sau rezoluția filmului/serialului este una nasoală și nu-și mai revine, ar trebui să-ți verifici internetul la dispozitivul de pe care te uiți. Pentru a rezolva, încearcă să-i dai restart. De altfel, poți face asta și la router prin scoaterea sa din priză pentru un minut. Dacă soluția nu funcțonează, intră pe platformă și de pe alte dispozitive ca să vezi dacă problema este generală sau doar pe acel telefon/tabletă/calculator.

Actualizează sau reinstalează Netflix-ul

După cum a fost menționat mai sus, dacă folosești aplicația Netflx, atunci asigură-te că este actualizată la zi. Dacă o nouă versiune este valabilă, atunci deascarc-o.

  1. Intră pe App Store sau Google Play și caută „Netflix”.
  2. Dacă este valabilă o nouă versiune, atunci instaleaz-o.

În cazul în care ai deja ultima versiune și în continuare ai parte de probleme, încearcă să ștergi aplcația de pe dispozitiv și să o descarci din nou de la zero.

Ce să faci dacă îți apare Error 12001 pe Netflix

Mulți utilizatori au raportat că li se afișează această eroare când încearcă să folosească Netflix-ul. Mai jos îți vom arăta ce trebuie să faci ca să rezolvi problema. Primii pași s-ar putea să difere în funcție de ce dispozitiv folosești.

  1. Intră la setări.
  2. Apasă pe ‘Aplicații‘.
  3. Selectează ‘Netflix’ apoi apasă pe ‘Stocare’.
  4. Atinge opțiunea ‘Șterge datele’ sau ‘Clear data‘.
  5. Acum datele aplicației ar trebui să fie urățate.
  6. Intri pe Netflix și te conectezi din nou cu nume și parolă.

Ecranul este negru atunci când apăs pe un video

Uneori, atunci când selectezi un video, ecranul s-ar putea să fie negru.

Încearcă să dezactivezi antivirusul pentru moment ca să vezi dacă acesta este compatibil cu Netflix. Dacă nu funcționează nici așa, șterge cookie-urile și chache-ul din setările browserului din setări. Dacă problema persistă, încearcă să folosește alt browser sau să dezactivezi plugin-urile active.

În cazul în care internetul îți funcționează așa cum trebuie și ai încercat toți pașii de mai sus dar nimic nu a funcționat, atunci contactează Netflix-ul aici.

Distribuie
Marian Ciobanu

Marian Ciobanu

Marian Ciobanu, redactor-şef pentru publicaţia Geeki.ro, pasionat de tehnologie, maşini, divertisment nerd, ştiinţa şi jocuri video, îmi place să testez telefoane, laptopuri, dispozitive foto/video, tablete şi alte diferite gadgeturi iar aceste informaţii le împărtăşesc prin acest website.În perioada 2014-2018, am fost fondator şi redactor-şef la revista online de ştiri şi informaţii tehnologice BetIT, apoi din 2019, am început un nou proiect numit GEEKI, un portal de ştiri şi informaţii IT&C, unde puteţi găsi diverse articole despre Hi-Tech, Ştiinţă, divertisment nerd, jocuri video şi multe altele.În momentul de faţă folosesc un Samsung Galaxy S22 Ultra ca şi telefon principal pentru foto/video şi alte task-uri în serviciul website-ului, iar pentru conţinutul site-ului, şi bună gestionare a lui, folosesc un computer făcut "pe piese".

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *