DivertismentNetflix se pregătește să intre în...

Netflix se pregătește să intre în lumea jocurilor!

Netflix, cea mai populară dintre platformele de streaming video online, vrea să se arunce în lumea jocurilor. Lumea streamingului de jocuri online este din ce în ce mai mare, odată cu lansarile Stadia, Xbox Game Pass și Amazon Luna.

- Publicitate-

Înființarea diviziei de dezvoltare a jocurilor în cadrul Netflix

EA Games și Facebook Oculus lucrează în echipa lui Mike Verdu, șeful dezvoltării jocurilor. Netflix a spus anterior că este interesat de platformele de streaming de jocuri, dar dacă este adevărat că a fost înființată o divizie internă, Netflix este destul de serios în această privință. Netflix, care a difuzat anterior filme și serii interactive pe platforma sa, pare să pătrundă în realitate în lumea jocurilor de data aceasta.

Platformele de streaming de jocuri începe să devină una dintre opțiunile populare de divertisment. Deși fiecare marcă mare își dorește o felie de tort, rezultatele nu sunt întotdeauna bune. Fondată cu cuvinte mari, Stadia nu și-a putut respecta promisiunile și și-a pierdut în mare măsură popularitatea. Netflix, care are deja o bază mare de utilizatori, poate avea succes dacă nu solicită taxe suplimentare pentru jocuri, urmând o strategie precum Xbox Game Pass. Sperăm că creșterea taxelor de abonament rezultate va fi minimă.

- Publicitate-
Marian Ciobanu
Marian Ciobanu
Marian Ciobanu, redactor-şef pentru publicaţia Geeki.ro, pasionat de tehnologie, maşini, divertisment nerd, ştiinţa şi jocuri video, îmi place să testez telefoane, laptopuri, dispozitive foto/video, tablete şi alte diferite gadgeturi iar aceste informaţii le împărtăşesc prin acest website.În perioada 2014-2018, am fost fondator şi redactor-şef la revista online de ştiri şi informaţii tehnologice BetIT, apoi din 2019, am început un nou proiect numit GEEKI, un portal de ştiri şi informaţii IT&C, unde puteţi găsi diverse articole despre Hi-Tech, Ştiinţă, divertisment nerd, jocuri video şi multe altele.În momentul de faţă folosesc un Samsung Galaxy S22 Ultra ca şi telefon principal pentru foto/video şi alte task-uri în serviciul website-ului, iar pentru conţinutul site-ului, şi bună gestionare a lui, folosesc un computer făcut "pe piese".

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Trending