DivertismentNetflix StreamFest: Netflix gratuit pentru un...

Netflix StreamFest: Netflix gratuit pentru un weekend

După ce a inchis perioada de încercare gratuită de 30 de zile , Netflix aduce StreamFest pentru a oferi utilizatorilor un weekend gratuit din serviciile sale de streaming. Raportat pentru prima dată de Protocol , Netflix StreamFest va fi lansat pe 4 decembrie.

- Publicitate-

COO Netflix, Greg Peters, a confirmat evenimentul in timpul unei conferinte a companiei ce a raportat veniturile si noii abonati în trimestrul al treilea. „Credem că oferirea accesului gratuit la Netflix pentru toată lumea dintr-o țară pentru un weekend ar putea fi o modalitate excelentă de a expune o grămadă de oameni noi la productiile uimitoare pe care le avem”, a adăugat Peters.

Netflix StreamFest va transmite de pe orice platformă

Detalii despre StreamFest au fost observate și în aplicația Netflix pentru Android. Spre deosebire de conținutul gratuit obișnuit de pe platformă, veți putea să vă alăturați StreamFest de oriunde.

Netflix vă permite să vizionați unele dintre filme și episoade fără să vă înscrieți la serviciu. Aceasta înseamnă că puteți viziona gratuit unele dintre filmele și episoadele originale Netflix din 200. Povestea aici este că doar primele episoade ale unor seriale sunt disponibile gratuit, după care va trebui să vă înscrieți pentru a continua. De asemenea, funcția este limitată doar la browserele web. Puteți vedea lista de filme și episoade gratuite pe Netflix aici .

Revenind la Netflix StreamFest, acesta va fi accesibil atât din browserele web, cât și de pe dispozitivele Android și probabil iOS. Cu toate acestea, un șir de text găsit în aplicație spune că „Netflix StreamFest este limitat”, ceea ce înseamnă că doar un număr limitat de persoane vor avea acces la StreamFest.

Dacă aveți norocul să obțineți această funcție, există un alt șir de text care spune „Nu avem nevoie de detalii de plată – doar dragostea și atenția dvs.”. Înseamnă că nu trebuie să introduceți detaliile cardului de credit pentru a vă alătura StreamFest.

Netflix and Chill sunt la un nivel nou

Cu noi strategii de marketing și o audiență in pandemie, Netflix a adăugat 2,2 milioane de abonați în trimestrul III 2020. Odată cu încercarea de 30 de zile ce a iesit din ecuatie, utilizatorii vor trebui să opteze pentru un plan în avans pentru a viziona Netflix. Compania a avut mai mulți abonați noi în primele 9 luni ale anului 2020 decât au făcut în întregul 2019.

Nu știm dacă evenimentul vă va permite să vedeti conținut 4K + HDR, cum ar fi planurile sale premium, sau să limitați streamingul la 1080p, dar Netflix gratuit pentru un weekend pare o afacere bună.

- Publicitate-
Marian Ciobanu
Marian Ciobanu
Marian Ciobanu, redactor-şef pentru publicaţia Geeki.ro, pasionat de tehnologie, maşini, divertisment nerd, ştiinţa şi jocuri video, îmi place să testez telefoane, laptopuri, dispozitive foto/video, tablete şi alte diferite gadgeturi iar aceste informaţii le împărtăşesc prin acest website.În perioada 2014-2018, am fost fondator şi redactor-şef la revista online de ştiri şi informaţii tehnologice BetIT, apoi din 2019, am început un nou proiect numit GEEKI, un portal de ştiri şi informaţii IT&C, unde puteţi găsi diverse articole despre Hi-Tech, Ştiinţă, divertisment nerd, jocuri video şi multe altele.În momentul de faţă folosesc un Samsung Galaxy S22 Ultra ca şi telefon principal pentru foto/video şi alte task-uri în serviciul website-ului, iar pentru conţinutul site-ului, şi bună gestionare a lui, folosesc un computer făcut "pe piese".

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Trending