Nintendo Switch Pro ar putea fi lansat în 2021

Nintendo Switch Pro

Recent, gazeta de știri taiwaneză United Daily News a lansat vestea care afirmă că Nintendo Switch Pro va fi lansat în anul 2021, iar astăzi (25 august) Bloomberg a confirmat informația.

Jurnalistul Jason Schreier de la Bloomberg a comentat că proiectul se apropie oarecum de un final chiar dacă specificațiile nu au fost încă stabilite. Chiar și așa, Nintendo ia în considerare posibilitatea creșterii vitezei procesorului și oferirea unui suport pentru rezoluția 4K.

În plus, acesta a mai menționat că jocurile din părți terțe vor fi disponibile împreună cu noua consolă, acesta fiind cel mai probabil și motivul pentru care lista nu a fost dezvăluită în întregime.

nintendo switch 123

Potrivit United Daily News, noul Switch este de aștept să ofere o interactivitate mai mare și o experiență îmbunătățită, însă Bloomberg nu a confirmat cele spuse de redacția taiwaneză. În urma acestei știri, Nintendo a fost contactat de mai mulți jurnaliști, însă a refuzat să comenteze.

Spre final, știm cu toții că nu a venit momentul să vorbim despre Nintendo Switch Pro, dar chiar și așa, merită să avem în vedere zvonurile și scurgerile de informații care circulă pe internet (precum dovada existenței noii console în firmware-ul Switch-ului actual).

Citeste si:  OnePlus 8 Pro, imagini si specificatii reale

Cu toate acestea, deși sursele sunt fiabile, momentan Nintendo nu a făcut publică nicio declarație și, prin urmare, ar trebui să ne așteptăm la o confirmare oficială în curând.

Rămâi la curent cu toate noutățile!

Articolul anterior
chrome passwds

Chrome te va avertiza atunci cand folosesti parole slabe

Articolul următor
Samsung Galaxy Watch 3 2

Galaxy Buds Live si Galaxy Watch 3: Samsung bate recordurile de vanzare in Coreea de Sud

Postări Asemănatoare
Total
0
Share