Xbox Series S, versiunea de buget a noii generații de console Microsoft, va avea un controller pe alb. Probabil, și cel mai sigur, va reprezenta un interes pentru persoanele care nu vor dori să arunce cu banii pe varianta cea mai costisitoare, și anume Xbox Series X.

Conform zvonurilor, există două console din această serie care au numele de cod „Anaconda„, respectiv „Lockhart„. Prima, cea mai puternică și mai costisitoare, a fost oficial anunțată de companie ca fiind Xbox Series X și că va fi disponibilă pentru a fi cumpărată în perioada sărbătorilor de iarnă.

A doua, cu mai puține beneficii și mai ieftină, este Xbox Series S, care încă nu a fost anunțată sau confirmată. Însă, în ultima lună circulă tot felul de știri despre ea, printre care și o poză cu o cutie în care ar trebui să vină controllerul dacă e cumpărat separat.

Acum că a ajuns și la urechile noastre prin intermediul lui @TinyRakan, mai jos îți punem la dispoziție o poză cu încă neanunțatul Xbox Wireless Controller.

Xbox Series S 2

Acesta va avea culoarea albă (Robot White) și câteva detalii, cum ar fi butoanele, evidențiate în negru.

Xbox Series S 4

Pe partea cu documentația, se poate observa că este compatibil atât cu Xbox Series X, Xbox Series S, Xbox One, cât și cu sistemele de operare Windows 10, iOS, respectiv Android.

Xbox Series S 3

Xbox Series S, specificațiile pe care le așteptăm

Încă nu există o confirmare oficială pentru specificații, dar cam acestea sunt cele pe care le așteaptă fanii:

  • Procesor Zen 2 cu 8 nuclee și 16 fire de execuție la 3.8 GHz.
  • 10 GB GDDR6 memorie ram (7.5 GB disponibili pentru a fi utilizați).
  • Placă grafică Radeon RDNA 2.
  • Hardware accelerated ray tracing.
  • 500 GB memorie SSD cu o viteză de 2.4 GB / s.

Noua consolă, gândită pentru a fi una de buget, pare a completa seria pentru care Microsoft se străduiește să o ofere cu noi servicii digitale pe bază de abonament și tehnologie cloud.

Cât va costa? Chiar dacă e un aspect puțin mai sensibil, este de așteptat să vedem consola îm magazine la un preț de 300 dolari. Ceea ce încă nu știm, e când va fi disponibilă, mai ales că gigantul se focusează acum pe lansarea și vânzarea lui Xbox Series X.

Urmărește-ne pe Google News Google News

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.