Nord N100 are un display de 90Hz, dar OnePlus preferă să nu spună acest lucru

Nord N100
Nord N100

OnePlus Nord N100 are un display cu o rată de reîmprospătare de 90Hz și nu de 60Hz, așa cum sa presupus la lansare . Confirmarea vine de la compania chineză , care a răspuns cererii de clarificare de la androidauthority după ce în faza de testare a fost găsit un panou cu o rată de reîmprospătare de 90Hz.

N100 este echipat cu un display de 90Hz. Rata reală de reîmprospătare depinde de setări, aplicații utilizate și limite de procesare.

Dar atunci de ce aceste informații au fost ascunse de companie sau, în orice caz, dispozitivul nu a fost promovat de OnePlus ca având un ecran fluid în timpul anunțului oficial?

945737

Potrivit sursei, motivația ar putea sta în specificațiile economice ale dispozitivului care împiedică această rată de reîmprospătare ridicată să mențină o experiență lină și eficientă în toate aplicațiile și în orice context .

Prin urmare, în acest moment, diferențele dintre OnePlus Nord N10 5G și N100 sunt subțiate , chiar dacă primul rămâne cel cu specificatii mai interesante datorită prezenței unui ecran cu rezoluție FHD + (HD + în N100), Qualcomm SoC Snapdragon 690 și 6 GB RAM.

Citeste si:  Xiaomi Redmi Note 8 Pro, pret, specificatii si alte informatii

Rămâi la curent cu toate notățile!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior
Huawei P40 Pro

Huawei neagă ruptura cu Leica

Articolul următor
iOS 14.2

Apple lansează o versiune iOS 14.2, dar numai pentru iPhone 12

Postări Asemănatoare
Total
1
Share