Nothing Phone 1: caracteristici, preț, design, smartphone-ul foarte așteptat scurs înainte de lansare

Marian Ciobanu
By Marian Ciobanu
3 Min
Nothing Phone 1 caracteristici

Nothing Phone 1 este unul dintre cele mai așteptate smartphone-uri ale anului și astăzi caracteristicile sale tehnice se scurg pe net. Vom avea dreptul la un produs de gamă mai medie care se va baza foarte mult pe designul său pentru a convinge.

Nothing este un brand fondat de Carl Pei (OnePlus) care vrea să refaca cartile pe piața smartphone-urilor. Primul său terminal se numește Nothing Phone (1). Dacă a fost deja oficializat, caracteristicile sale tehnice au rămas misterioase până astăzi. Datorită unei scurgeri uriașe, acum știm la ce să ne așteptăm.

Informatiile apar pe site-ul RootmyGalaxy, în parteneriat cu leaker-ul indian Paras Guglani, care dezvăluie totul. Mai mult decât caracteristici, avem randări care ne arată designul produsului. Acesta va fi disponibil pe alb (culoare stiuta până acum) dar și pe negru. De asemenea, puteți vedea locația tuturor LED-urilor.

Nothing Phone 1 caracteristici

Potrivit site-ului, Nothing Phone (1) ar trebui să aibă un ecran OLED de 6,55 inci cu o rată de reîmprospătare de 120 Hz. Senzorul de amprentă ar fi inclus sub placa. În interior ar trebui să găsim un procesor Qualcomm Snapdragon 778G+ 5G , 8 sau 12 GB RAM în funcție de model și spațiu de stocare de 128 sau 256 GB. Modulul foto ar trebui să fie format dintr-un senzor principal de 50 megapixeli și un al doilea de 16 megapixeli.

La rândul său, bateria ar fi de 4500 mAh cu o reîncărcare rapidă de 45 Watt. Astfel, ni se promite o încărcare de 50% în 30 de minute. Pe de altă parte, Nimic nu ar furniza încărcătorul compatibil în cutie, precum Apple și Samsung. Terminalul ar avea doar 7,55 mm grosime și 199 de grame. Desigur, ar livra Android 12, dar cu suprapunerea Nothing OS pe care am văzut-o deja.

În cele din urmă, RootmyGalaxy oferă prețurile pentru foarte așteptatul Nothing Phone 1. Terminalul ar trebui să fie disponibil la 397 de dolari în versiunea sa de 8 GB/128 GB, 419 de dolari pentru versiunea de 8 GB/256 GB și 456 de dolari pentru versiunea de 12 GB/256 GB. Un preț care pare în concordanță cu ceea ce este oferit și care nu ar trebui să creeze un cutremur în lumea telefoniei, așa cum au sperat unii.

Rămâne doar să așteptăm cu răbdare data de 12 iulie pentru a vedea dacă aceste scurgeri sunt reale sau nu.

Urmărește Geeki.ro și pe Google News

Distribuie acest articol
Postat de Marian Ciobanu Redactor-șef
Urmăriți:
Fondator GEEKI, am creat acest portal de ştiri it, tutoriale, ghiduri şi alte articole din jurul unui divertisment mai "nerd" pentru a expune public ceea ce mă pasionează şi de a răspunde la întrebările multor internauţi. Vreau să duc acest portal mult mai departe, investesc foarte mult timp şi energie pentru a oferi calitate şi cantitate în egală măsură pentru publicul acestui site.
Lasa un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.