Nothing Phone 1 preţ şi disponibilitate în România

Marian Ciobanu
By Marian Ciobanu
2 Min
Nothing Phone 1 preţ şi disponibilitate

Nothing Phone 1 preţ şi disponibilitate, lansat în urmă cu câteva săptămâni la nivel global, mai exact pe data de 12 iulie 2022, Nothing Phone 1 este acum disponibil şi în România.

Telefonul Nothing Phone 1 poate fi achiziţionat în momentul de faţă prin intermediul eMAG, aceasta fiind calea cea mai oficială prin care puteţi cumpăra telefonul ce este disponibil în momentul de fata doar la precomanda.

MagazinPretDisponibilitate
eMAG2.418 RON (128 GB)Precomanda
Altex
EvoMag
QuickMobile

Nothing Phone 1 preţ şi disponibilitate

Cel mai mic preţ pentru Nothing Phone 1 în România, este de 2.418 RON la eMAG, pentru configuraţia de 128 GB, pentru a avea mai mult spaţiu de stocare vă trebuii să plătiţi 2.489 RON şi veţi avea versiunea de 256 de GB, de asemenea prin intermediul site-ului eMAG, puteţi achiziţiona în momentul de faţă, la precomanda, doar varianta neagră, cea albă ce se va găsi doar în versiunea de 256 GB, apare ca indisponibilă.

Despre Nothing Phone 1

Nothing Phone 1 a fost lansat la nivel global pe data de 12 iulie 2022, la ora locală a României de 18:00, acesta este un telefon cu un fan base de la OnePlus, companie ce este acum fuzionata cu Oppo, fondatorul OnePlus este acum fondatorul Nothing ce a lansat în trecut şi nişte căşti interesante tot cu aspect „transparent”.

Telefonul despre care vorbim astăzi nu vine cu specificaţii şi alte caracteristici premium, este un telefon din segmentul de mijloc ce ţinteşte în principal tinerii şi doreşte a fi un flagship killer, ceea ce este mult mai greu în zilele noastre datorită altor companii din lume ce doresc să mai lanseze câte un astfel de model.

Este de urmărit cum se va descurca Nothing Phone 1 pe viitor, pentru informaţii despre specificaţii puteţi urmări acest articol, până atunci ne puteţi împărtăşii la comentarii părerile despre Nothing Phone 1 preţ în România.

https://www.youtube.com/watch?v=YWV2XjoRKhk

Urmărește Geeki.ro și pe Google News

Distribuie acest articol
Postat de Marian Ciobanu Redactor-șef
Urmăriți:
Fondator GEEKI, am creat acest portal de ştiri it, tutoriale, ghiduri şi alte articole din jurul unui divertisment mai "nerd" pentru a expune public ceea ce mă pasionează şi de a răspunde la întrebările multor internauţi. Vreau să duc acest portal mult mai departe, investesc foarte mult timp şi energie pentru a oferi calitate şi cantitate în egală măsură pentru publicul acestui site.
Lasa un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.