Noua extensie Mozilla
Noua extensie Mozilla

Pentru cei care se tem să furnizeze o adresă de e-mail atunci când se înregistrează pe orice site web și primesc o inundație de spam, Mozilla a anunțat o extensie care vine la îndemână. În lunile următoare, utilizatorii Firefox  vor putea conta pe un generator de e-mail de unică folosință, similar cu cel oferit de „Conectați-vă cu Apple ”.

Operația este simplă. „Când un formular vă solicită adresa de e-mail, faceți clic pe butonul pentru a genera o adresă aleatorie. Vom redirecționa conținutul primit către căsuța de e-mail reală ”, spune compania într-un comunicat.

Prin intermediul instrumentului, puteți solicita si sterge câți doriți ori de câte ori vă simțiți incomod cu orice expeditor, trebuie doar să ștergeți adresa din lista dvs. din pluginul propriu-zis și să scăpați de dificultatea de a încerca să vă dezabonați și de a nu primi niciun feedback. Acest lucru chiar  garantează confidențialitatea .

Serviciul va fi lansat oficial mai târziu în acest an, conform ZDNet , iar codul open source al extensiei este acum disponibil pe GitHub . Apoi, abonați-vă doar la buletine informative și verificați diferite conținuturi, fără teamă să pierdeți controlul asupra cantității de e-mailuri primite.

Urmărește-ne pe Google News Google News

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.