Noua interfață Gmail a început să fie disponibilă pentru toți utilizatorii

Marian Ciobanu
By Marian Ciobanu
2 Min
Noua interfață Gmail a început să fie disponibilă pentru toți utilizatorii

Google a început să lanseze noua interfata Gmail pentru toți utilizatorii începând de astăzi. Cea mai mare schimbare a noului design este integrarea altor servicii Google, inclusiv Chat, Meet și Spaces, în Gmail.

Noul design, care a fost testat public în ultimele luni, oferă acces la Chat , Spaces și Meet în colțul din stânga sus al ferestrei principale Gmail. Datorită noului meniu principal al aplicației adăugat în colțul din stânga, utilizatorii pot comuta liber între ele fără a fi nevoie să lanseze toate aceste aplicații separat. În plus, puteți alege care dintre aceste aplicații pe care le utilizați și pe care nu doriți să le utilizați din secțiunea Setări rapide .

Ceea ce este nou este că a fost adăugat un buton de filtru în colțul din dreapta sus al Căsuței primite, lângă comutatorul/săgețile de pagină. Filtrarea căutărilor nu este nouă, dar Gmail generează acum căutări fără ca utilizatorii să fie nevoiți să introducă ceva.

Cu Material Design 3 , fundalul alb devine albastru. Se vede că butonul „Creează” ia forma unui dreptunghi cu colțuri rotunjite în loc de formă de pastilă.

Reveniți la vechea interfata Gmail

Dacă utilizați Gmail pentru afaceri, este posibil să fi trecut la noul design. Pentru cei care nu se pot obișnui cu schimbarea – cel puțin deocamdată – se oferă varianta revenirii la vechiul design. Dacă doriți să reveniți la vechiul design Gmail, urmați acești pași simpli:

  • Faceți clic pe Setări în dreapta sus.
  • Sub Setări rapide, faceți clic pe „Reveniți la interfata inițială Gmail”.

Comutați la noua vizualizare Gmail

Pentru a comuta manual la noua vizualizare Gmail, urmați acești pași:

  • Faceți clic pe Setări în dreapta sus.
  • Sub Setări rapide, faceți clic pe „Încercați noua interfata Gmail”.

[SURSA]

Urmărește Geeki.ro și pe Google News

Etichetat: ,
Distribuie acest articol
Postat de Marian Ciobanu Redactor-șef
Urmăriți:
Fondator GEEKI, am creat acest portal de ştiri it, tutoriale, ghiduri şi alte articole din jurul unui divertisment mai "nerd" pentru a expune public ceea ce mă pasionează şi de a răspunde la întrebările multor internauţi. Vreau să duc acest portal mult mai departe, investesc foarte mult timp şi energie pentru a oferi calitate şi cantitate în egală măsură pentru publicul acestui site.
Lasa un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.