DivertismentNoua Serie Star Wars "The Acolyte"...

Noua Serie Star Wars „The Acolyte” Se Va Lansa În Această Vară

Noua serie Star Wars, intitulată „The Acolyte”, este așteptată cu mare interes și va fi disponibilă pe platforma Disney+ în această vară. Deși Disney+ nu a anunțat încă o dată oficială de lansare, informații obținute de Collider indică faptul că seria va debuta în perioada estivală.

- Publicitate-

„The Acolyte” este creată de Leslye Headland, cunoscută pentru serialul „Russian Doll” difuzat pe Netflix. Acțiunea seriei se desfășoară cu aproximativ 50 de ani înainte de evenimentele relatate în „The Phantom Menace”, urmărind povestea unei foste Padawan Jedi și a fostului său maestru în încercarea lor de a dezvălui adevărul din spatele unei serii de crime întunecate comise în galaxie. Călătoria lor de investigație va arunca lumină asupra renașterii forței întunecate.

„The Acolyte” se petrece în timpul cunoscut în cronologia Star Wars ca Perioada High Republic, o eră care este, de asemenea, explorată în cărțile Star Wars axate pe această perioadă. Aceasta adaugă un strat suplimentar de profunzime și context istoric seriei, promițând să ofere fanilor o perspectivă nouă asupra universului Star Wars.

Deși primul trailer al seriei „The Acolyte” nu a fost încă lansat, feedback-ul primelor impresii de la cei care au avut ocazia să vadă un avanpremieră la evenimentul Star Wars Celebration este extrem de pozitiv, crescând anticipația și entuziasmul fanilor.

În rolul principal al seriei o vom vedea pe Amandla Stenberg, iar distribuția include și alte nume remarcabile precum Lee Jung-jae, cunoscut pentru rolul său din „Squid Game”, Joonas Suotamo, Jodie Turner-Smith, Manny Jacinto, Carrie-Anne Moss, Dafne Keen și Charlie Barnett, promițând astfel o interpretare de excepție.

„The Acolyte” se anunță a fi o adiție valoroasă la saga Star Wars, explorând o perioadă mai puțin cunoscută din universul extins și concentrându-se pe latura întunecată a forței. Cu o distribuție impresionantă și o poveste captivantă, seria are toate ingredientele necesare pentru a deveni un nou favorit al fanilor. Abia așteptăm să vedem cum va fi primită de public în această vară.

- Publicitate-
Marian Ciobanu
Marian Ciobanu
Marian Ciobanu, redactor-şef pentru publicaţia Geeki.ro, pasionat de tehnologie, maşini, divertisment nerd, ştiinţa şi jocuri video, îmi place să testez telefoane, laptopuri, dispozitive foto/video, tablete şi alte diferite gadgeturi iar aceste informaţii le împărtăşesc prin acest website.În perioada 2014-2018, am fost fondator şi redactor-şef la revista online de ştiri şi informaţii tehnologice BetIT, apoi din 2019, am început un nou proiect numit GEEKI, un portal de ştiri şi informaţii IT&C, unde puteţi găsi diverse articole despre Hi-Tech, Ştiinţă, divertisment nerd, jocuri video şi multe altele.În momentul de faţă folosesc un Samsung Galaxy S22 Ultra ca şi telefon principal pentru foto/video şi alte task-uri în serviciul website-ului, iar pentru conţinutul site-ului, şi bună gestionare a lui, folosesc un computer făcut "pe piese".

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Trending