Noul iPhone este urat!
Noul iPhone este urat!

Nu fac acest articol să îl ridic în slăvi pe Samsung, Huawei sau altele, însă pur şi simplu iPhone 11 şi 11 Pro sunt telefoane urâte, şi aici nu mă refer doar la aceste două telefoane, vorbim despre aproape toate telefoanele din ziua de astăzi, oare unde se duce acest trend?

În trecut iPhone mereu a avut telefoane cu un design mult mai frumos decât Samsung şi Huawei, aceştia ştiau să facă diferenţa, telefoanele arătau premium şi erau de asemenea la fel, apoi ceva s-a întâmplat şi de câteva lansări în coace vedem de la Apple un telefon 50% made în China cu un design ce nu bate Xiaomi şi alte companii chinezeşti.

Acest articol este stric o opinie, nu vreau să influenţez pe nimeni, iPhone 11 şi 11 Pro sunt telefoane performante cu servicii de calitate, Apple este o companie respectată ce face şi actualizări de software la timp, etc. Însă în acest articol mă raportez fix la cum arată.

Şi pentru a supăra un pic şi posesorii de Galaxy S10, să ştiţi că nici Samsung nu m-a dat pe spate, însă într-adevăr arata mai bine decât iPhone-ul de anul acesta. Noul iPhone este urât în draci, numai când mă uit la camerele lui îmi vine să o iau razna, şi când mă gândesc că şi Google Pixel a abordat cam acelaşi model o iau razna şi sper să nu vedem pe viitor mai multe telefoane cu mai mulţi senzori de cameră aruncaţi într-un pătrăţel. Ştiu că acolo este tehnologie curată, dar pe bune? Arata urât.

Acel breton nu este eliminat nici acum, şi asta din motive tehnologice, desigur, pentru că dacă inginerii Apple găseau soluţia nu cred că o mai vedeam, deja a trecut acest trend, trebuie să avem ecranele cât mai curate.

Deci în trecut mă luăm, fără să scriu pe nici un blog, desigur de faţa lui iPhone, cu acel breton, acum şi spatele pentru că acea cameră da foarte urât.

Sper că Apple să nu mai facă felul acesta de telefoane, să facă un alt design, nou, simplu şi minimalist, nu încărcat cu nu ştiu câte camere pe spate, sau nu ştiu ce breton să mai pună. Mai bine cu bară acea mai groasă un pic decât cu un breton urât…

Voi ce părere aveţi despre iPhone 11, vă plac telefoanele din această serie?

Urmărește-ne pe Google News Google News

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.