Mozilla Firefox a egalat numărul de versiuni de Google Chrome și Microsoft Edge : 105. Noua actualizare a browserului se concentrează pe îmbunătățirea performanței, atât pe computerele bazate pe Windows, cât și pe Linux, precum și pe accesibilitate.

Noua listă include suport pentru lucrătorii de servicii partiționați în contexte terțe și o opțiune de a tipări numai pagina curentă a dialogului de previzualizare la imprimare. De asemenea, respectă specificațiile User Timing L3.

Există chiar și activarea glisării pentru a naviga în Windows , folosind două degete pe touchpad, stânga sau dreapta, pentru a rula istoricul înapoi sau înainte. Un alt detaliu este viteza crescută de căutare a articolelor individuale în liste mari.

Firefox 104 a implementat deja suport pentru subtitrări în Disney+ Picture-in-Picture, precum și comportamente îmbunătățite de andocare.

Acum, Mozilla a îmbunătățit performanța pe Windows prin schimbarea modului în care browser-ul gestionează situațiile cu memorie scăzută. S-a făcut ceva similar și pentru Linux . Există, de asemenea, o accesibilitate mai bună în derularea touchpad-ului macOS. În ceea ce privește securitatea, 105 remediază patru vulnerabilități de gravitate ridicată, două vulnerabilități moderate și două vulnerabilități de severitate scăzută.

Utilizatorii pot actualiza Firefox deschizând meniul și făcând clic pe „Ajutor”, apoi accesând „Despre Firefox”. Noua versiune ar trebui să înceapă automat descărcarea pe Windows și macOS . Pe Linux, trebuie să așteptați actualizarea prin managerul de actualizare.

Distribuie.

# Tânăr craiovean pasionat de travel, filme & seriale și noutăți din domeniul tehnologiei.

Lasa un raspuns