Noul nume al seriei PES este eFootball si va fi lansat gratuit anul acesta

Marian Ciobanu
By Marian Ciobanu
2 Min
Noul nume al seriei PES este eFootball si va fi lansat gratuit anul acesta

Seria de jocuri, pe care o cunosc de mulți ani ca PES sau Pro Evolution Soccer, și-a schimbat numele și și-a făcut noul nume eFootball.

Numele popularei francize de jocuri PES, publicat și dezvoltat de Konami Digital Entertainment, s-a schimbat. Putem spune că a trecut printr-o schimbare de gen cu numele său.

Începând de astăzi, Konami Digital Entertainment BV a anunțat eFootball , o nouă simulare de fotbal dezvoltată de producătorii PES și Winning Eleven. Joc gratuit și complet reconstruit pe Unreal Engine, eFootball se va lansa simultan în toată lumea toamna viitoare și va putea fi redat pe PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X | S, Xbox One, Windows 10 și Steam. Versiunile Android și iOS vor urma, de asemenea, versiunile pentru desktop și consolă.

Trailer anunț eFootball

Ar trebui spus că acest nou joc dezvoltat cu Unreal Engine este foarte ambițios mai ales în animații .

Noua tehnologie, denumită „Motion Matching”, poate transforma jucătorii într-o serie de animații în timp real, alegându-le pe cele mai exacte din diferite mișcări de pe teren. Capacitatea sistemului de a oferi de patru ori mai multă animație decât înainte, rezultând mișcări extrem de realiste. Tehnologia Motion Matching va fi utilizată pe toate platformele eFootball ™ , inclusiv console de ultimă generație, computere și dispozitive mobile.

Urmărește Geeki.ro și pe Google News

Etichetat: ,
Distribuie acest articol
Postat de Marian Ciobanu Redactor-șef
Urmăriți:
Fondator GEEKI, am creat acest portal de ştiri it, tutoriale, ghiduri şi alte articole din jurul unui divertisment mai "nerd" pentru a expune public ceea ce mă pasionează şi de a răspunde la întrebările multor internauţi. Vreau să duc acest portal mult mai departe, investesc foarte mult timp şi energie pentru a oferi calitate şi cantitate în egală măsură pentru publicul acestui site.
Lasa un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.