DivertismentAnimeNoutati pe Netflix luna August 2021:...

Noutati pe Netflix luna August 2021: The Witcher si alte doua productii importante

Noua luna aduce filme și serii noi pe Netflix: în fiecare lună, vom alege trei productii importante pentru dvs. care ar putea fi deosebit de utile. Și un anumit „vrăjitor” este, de asemenea, acolo.

- Publicitate-

The Witcher: Nightmare of the Wolf

Ce modalitate mai bună de a scurta al doilea sezon din The Witcher decât un film despre Vesemir? The Witcher: Nightmare of the Wolf este o adaptare anime de o oră și jumătate despre trecutul vechiului prieten al lui Geralt, Vesemir. Bazat pe cărțile lui Andrzej Sapkowski, Coșmarul lupului spune ieșirea lui Vesemir din sărăcie în uniunea vrăjitorilor.

Birds of Prey: Harley Quinn

Anul trecut la cinema, acum pe Netflix: Birds of Prey vă arată cariera lui Harley Quinn (Margott Robbie) după Suicide Squad. După ce Harley Quinn se desparte de Joker, ea se alătură altor supereroi pentru a salva o fetiță de un criminal puternic. Margott Robbie în rolul lui Quinn este din nou fantastic de nebuna – vă puteți aștepta la un film destul de distractiv si cu actiune.

Rege șaman (Shaman King)

Shaman King s-a întors într-o nouă adaptare anime a popularului serial manga. Până în prezent a existat o singură serie de anime care s-a desfășurat în perioada 2001-2005 și cu care unii dintre voi ar trebui să fie familiarizați. Noul Shaman King aduce povestea lui Hao Asakura, în vârstă de 13 ani, înapoi pe ecran: în manga, îl urmezi pe șamanul Hao, care luptă împotriva răului împreună cu un spirit samurai antic.

Un mic sfat pe partea laterală: ar trebui să dai o șansă serialului de groază Fear Street de pe Netflix, dacă nu ai făcut-o deja. În filmul slasher în trei părți, însoțiți un grup de adolescenți în timp ce depistează o forță străveche, malefică, în micul oraș Shadyside. Toate cele trei filme au apărut acum pe Netflix.

- Publicitate-
Marian Ciobanu
Marian Ciobanu
Marian Ciobanu, redactor-şef pentru publicaţia Geeki.ro, pasionat de tehnologie, maşini, divertisment nerd, ştiinţa şi jocuri video, îmi place să testez telefoane, laptopuri, dispozitive foto/video, tablete şi alte diferite gadgeturi iar aceste informaţii le împărtăşesc prin acest website.În perioada 2014-2018, am fost fondator şi redactor-şef la revista online de ştiri şi informaţii tehnologice BetIT, apoi din 2019, am început un nou proiect numit GEEKI, un portal de ştiri şi informaţii IT&C, unde puteţi găsi diverse articole despre Hi-Tech, Ştiinţă, divertisment nerd, jocuri video şi multe altele.În momentul de faţă folosesc un Samsung Galaxy S22 Ultra ca şi telefon principal pentru foto/video şi alte task-uri în serviciul website-ului, iar pentru conţinutul site-ului, şi bună gestionare a lui, folosesc un computer făcut "pe piese".

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Trending