Ochelarii Apple AR Zvonuri: Ce stim pana acum?

Apple a fost un concurent interesat în domeniul realității augmentate (AR) și al realității virtuale (VR). Gigantul Cupertino a achiziționat deja mai multe brevete AR sub numele său până în prezent.

Numeroase zvonuri au sugerat că Apple lucrează la un set de casti cu realitate augmentată și ochelari cu realitate augmentată. În timp ce despre primul nu am văzut prea multe informații despre știri, cel de-al doilea, pe de altă parte, a atras atenția multora.

Se estimează că ochelarii AR de la Apple au un design elegant și vin cu două lentile cu HUD (Head Up Display), iar utilizatorii vor putea interacționa cu ajutorul gesturilor. Aici este un rundown complet de Apple AR Glasses și toate zvonurile legate de acesta.

Ming-Chi Kuo (un analist Apple de încredere) a spus că Apple va oferi ochelarii AR ca accesoriu pentru iPhone, deoarece cea mai mare parte a procesării se va face chiar pe iPhone. Vor fi opțiuni de upgrade pentru lentile care însoțesc Apple AR Glasses.

Apple AR Glasses

Încă de la Jon Prosser, unul dintre analisti de incredere cu privire de scurgeri Apple, a lansat un videoclip despre Apple AR Glasses, a devenit mai evident faptul că Apple lucrează într-adevăr la produsul cu realitate augmentată.

Ochelarii Apple Data lansării

Zvonurile despre Apple AR Glasses au ieșit la suprafață pentru prima dată în 2015 și 2017, când Apple a prezentat câteva brevete pentru dispozitivul AR purtabil.

În 2017, Bloomberg a publicat un raport care spune că Apple își va dezvălui ochelarii AR în 2020.

Ochelarii Apple
Ochelarii Apple

În 2019, analistul Apple Ming-Chi Kuo a reiterat cronologia de către Bloomberg afirmând că Apple va începe producția în masă a ochelarilor AR în al patrulea trimestru din 2019 sau la începutul anului 2020.

Acum, Jon Prosser a spus în videoclipul său că Apple va lansa probabil Apple Glasses în acest an alături de iPhone 12.

Cu toate acestea, odată cu lumea care suferă de Coronavirus în 2020, Ming-Chi Kuo și-a revizuit cronologia pentru lansarea Apple AR Glasses. Potrivit acestuia, Apple a întârziat lansarea Apple AR Glasses până în 2022.

În total, există o mulțime de speculații în jurul perioadei de lansare pentru Apple AR Glasses, cu toate zvonurile care indică direcții diferite de acum.

Apple AR Design ochelari

Inca de cand Apple a depus un brevet pentru ochelarii cu realitate augmentată, au existat mai multe zvonuri despre designul Apple AR Glasses.

Având în vedere prototipul văzut de Prosser, Apple AR Glasses ar putea arăta similar cu cei de la RayBan.

Potrivit unui brevet intitulat „sistem de opacitate reglabil”, Apple AR Glasses ar putea avea lentile fotocromatice. În termeni simpli, lentilele pot deveni mai deschise sau mai întunecate în funcție de lumina solară din apropiere.

Apple AR Glasses design

Mai multe informatii si stiri despre acest subiect, vor urma sa apara in acest articol, deci, ramaneti pe aproape.

Distribuie
Marian Ciobanu

Marian Ciobanu

Marian Ciobanu, redactor-şef pentru publicaţia Geeki.ro, pasionat de tehnologie, maşini, divertisment nerd, ştiinţa şi jocuri video, îmi place să testez telefoane, laptopuri, dispozitive foto/video, tablete şi alte diferite gadgeturi iar aceste informaţii le împărtăşesc prin acest website.În perioada 2014-2018, am fost fondator şi redactor-şef la revista online de ştiri şi informaţii tehnologice BetIT, apoi din 2019, am început un nou proiect numit GEEKI, un portal de ştiri şi informaţii IT&C, unde puteţi găsi diverse articole despre Hi-Tech, Ştiinţă, divertisment nerd, jocuri video şi multe altele.În momentul de faţă folosesc un Samsung Galaxy S22 Ultra ca şi telefon principal pentru foto/video şi alte task-uri în serviciul website-ului, iar pentru conţinutul site-ului, şi bună gestionare a lui, folosesc un computer făcut "pe piese".

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *