Oficial, Galaxy Unpacked va avea loc pe 5 august virtual

galaxy unpacked august 2019

Samsung a confirmat că noul eveniment Galaxy Unpacked va avea loc pe data de 5 august. Datorită situației pandemice, acesta va avea loc virtual.

Evenimentul este programat să înceapă la ora 10:00 AM ET și va fi disponibil pentru a fi văzut live pe site-ul oficial al companiei. Chiar dacă, pentru moment, nu s-a confirmat, Samsung va face ca acesta să fie disponibil pentru publicul larg și pe profilele sale din cadrul rețelelor de socializare.

Compania nu a anunțat oficial și celelalte gadget-uri care vor fi lansate în cadrul Galaxy Unpacked. Samsung a vorbit doar despre noul ecosistem al dispozitivelor Galaxy care a fost dezvoltat pentru a îmbunătăți viața utilizatorilor.

Ce știm cu certitudine este că noua serie Galaxy Note20 își face în sfârșit apariția. De altfel, ne așteptăm ca gigantul din Coreea de Sud să ne prezinte și noua generație de Galaxy Z Fold 2, precum și smartwatch-ul Galaxy Watch 3 în cadrul aceluiași eveniment.

Așa cum circulă pe internet, este de așteptat să vedem două modele din noua serie Galaxy Note, și anume: Galaxy Note20, respectiv Note20 Ultra. Recent, niște simulări virtuale ale versiunii Ultra au fost publicate online, oferind fanilor o perspectivă mai clară din punct de vedere al aspectului.

Citeste si:  Apple anunță evenimentul „One More Thing” pentru 10 noiembrie

ezgif.com webp to jpg 17

Telefonul ar putea să vină echipat cu un procesor Qualcomm Snapdragon 865 Plus, ambele modele suportând conexiunea de tip 5G, similar cu generația Galaxy S20. Ne așteptăm, de asemenea, la niște ecrane, camere și un S-Pen îmbunătățite.

În cazul în care nu știai, Galaxy Z Fold 2 va fi a doua generație de telefoane pliabile pe care le vedem din partea companiei Samsung. Ne așteptăm ca aceasta să ne ofere un display de 7.7 inch și să fie echipată cu un procesor SD865 Plus.

Desigur, există foarte multe alte detalii pe care încă nu le cunoaștem despre produsele pe care compania plănuiește să le lanseze în cadrul evenimentului. Chiar și așa, datorită faptului că va avea loc în mai puțin de o lună, suntem de părere că mai multe informații își vor face apariția pe parcursul timpului, până pe data de 5 august.

Total
2
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Previous Article
aasdf

The Umbrella Academy Sezonul 2 cand apare in romana și alte detalii

Next Article
Cel mai bun telefon

Review Huawei P40 Lite, cel mai bun mid-range 2020?

Related Posts