Oficial: Orange a cumparat o parte din Telekom

Telekom
Telekom

Potrivitor ultimelor informatii Orange a cumparat o parte din Telekom, mai exact divizia Telekom FIX care ar fi un pachet majoritar de 54% din actiunile gigantului german pe partea de Fix si fix-mobil.

Telekom Romania a vandut tot pachetul de fix la care avea acces, statul roman avand cealalta parte de 46%, urmeaza cumpere Orange cu totul Telekom? Ei bine nu stim acest lucru insa pentru partea de fix avem si un comunicat oficial care suna in felul urmator.

TKR este al doilea cel mai mare jucător de pe piața de servicii fixe de telecomunicații din România, cu o cifră de afaceri de 622 milioane €, raportată în 2019. Prin infrastructura de rețea pe care o deține, TKR oferă servicii de telefonie fixă, internet în bandă largă și televiziune pentru 5 milioane de clienți, în timp ce 90.000 km de rețea de fibră optică conectează aproximativ 3 milioane de gospodării. De asemenea, oferă servicii convergente fix-mobil pentru aproximativ 881.000 de clienți, la 30 iunie 2020, ca urmare a unui contract MVNO cu Telekom Romania Mobile. Acești clienți vor migra către rețeaua mobilă Orange România după finalizarea tranzacției.

Ce inseamna acest lucru? Ei bine inseamna ca toti clientii de servicii fixe (internet, fix, tv) dar și clienții de servicii fix-mobil vor deveni clienți Orange.

Citeste si:  OnePlus are o problema grava cu securitatea

Resutl din companie ar putea fi cumparat de Digi, acest lucru fiind unul ingrijorator pentru utilizatorul de rand pentru ca cu siguranta vor fi preturi mai mari pe viitor.

Rămâi la curent cu toate noutățile!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior
Formular pe proprie raspundere aplicatie si document pe care il puteti descarca

Formular pe proprie raspundere aplicatie si document pe care il puteti descarca

Articolul următor
Netflix Direct

Netflix Direct: Pentru a gasi mai repede ceva de urmarit.

Postări Asemănatoare
Total
1
Share